Plagizált a román kormányfő?

2012. június 18. 21:53

A Nature brit természettudományos folyóirat szerint Victor Ponta 2003-ban írt, jogtudományi doktori dolgozatának több mint fele plágium.

2012. június 18. 21:53

Plagizálással gyanúsítja Victor Ponta román miniszterelnököt a brit Nature című ismeretterjesztő hetilap - közölte hétfő este az Erdely.ma hírportál. A brit folyóirat arról tudósít, hogy Victor Ponta 2003-ban írt, jogtudományi doktori dolgozatának több mint fele plágium. „Ha a vádak megalapozottaknak bizonyulnak, Ponta a lemondását követelő társadalmi nyomással szembesülhet. Másrészt ezek a vádak megkérdőjelezik a román kormány képességét a felsőoktatásban uralkodó korrupció megfékezésére” - írja a romániai hírforrások szerint a Nature.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2012. június 19. 09:15
Nekem mondjuk kurva mindegy, de hogy jut eszébe egy brit, természettudománnyal foglalkozó újság szerkesztőségében bárkinek, hogy na, vajon ez a román miniszterelnök srác miket írt a doktorijába, ami még véletlenül sem természettudománnyal kapcsolatos, hiszen jogtudományi doktori?
nemjoe
2012. június 19. 09:05
Mi történhetett? Kinek intett be Ponta, hogy ilyen csúnyán kikezdték? Talán az IMF-nek, esetleg a magasságos EU tanácsnak? Érdekes, hogy románt nem találtak, aki belerúgott volna - nyíltan. Erre előszedték a Nature magazin feddhetetlen tudósait.... Kicsi a világ... Üdv a klubban, kedves románok!
oxycoccus
2012. június 19. 07:59
Mindenki plagizált, csak a Gyurcsány nem :)
öszödibeszéd
2012. június 19. 07:07
Már előre megmondtam, hogy ennek ez lesz a vége. Az összes gamó komcsi lopta a diplomáját, de ment a hisztérikus pofázás Schmitt kisdoktorija felett. Emlékszem, hogy plagibáztak a neten a bolsik. Persze, amikor feriről kiderült, hogy az egész diplomája a párt ajándéka, neki csak be kellett haluznia, hogy írt egy dolgozatot, meg tanított is, amiket persze sosem tett, akkor jött a koppanás. Most meg itt van ez a román díszpinty is. Persze a millások majd lapítanak, mint nyuszi a fűben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!