Provokátorok lőhettek az ukrán tüntetőkre?

2014. március 05. 15:32

Az észt külügyminiszter az EU kül és biztonságpolitikai főbiztosának beszélt arról, hogy egyre kevésbé biztos, hogy Janukovics állt a vérengzés mögött.

2014. március 05. 15:32

Az észt külügyminiszter egy lehallgatott és most nyilvánosságra hozott telefonbeszélgetés során azt mondta Catherine Ashtonnak, az EU kül és biztonságpolitikai főbiztosának: egyre nyilvánvalóbb, hogy nem Janukovics állt az orvlövészek mögött, hanem valaki az új koalícióból.

Urmas Paetet aggasztja, hogy a korábbi ellenzék nem kíván vizsgálódni az ügyben, és megemlítette azt is, hogy Olga Bogomolec főorvos bizonyítékokat is talált arra, hogy ugyanolyan fegyverrel lőtték le a tüntetőket és a rendőröket.

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2014. március 06. 11:18
Észrevettétek? Mára a hír (amelynek mindenhol első helyen kellene szerepelnie!), teljesen "embargóssá" vált, ahogy azt a régi(?) világban mondtuk, a kormánypárti és ellenzéki médiumok egyaránt tökéletes hírzárlatot vezettek be a témára! Tegnap még csak a 444 tette meg, hogy nemlétezőnek tekintette a hírt, estére már az Index is eltüntette a honlapjáról, a rádiók a KR-tól a közszolgálatin át a Lánchídig és a kereskedelmiekig totál kussolják a témát! Ha valóban fontos dologról van szó, keményen összezárnak!
lavor
2014. március 06. 08:47
Atyavilág, de ronda ez a Cathreine Ashton, megértem hogy gyűlöli a világot.
basatu
2014. március 06. 04:35
Már az események kezdetén tudott volt hogy az ukrán balhét a nyugat pénzén a nyugat érdekében fizetett provokátorok rendezték csinálták.Így akartak visszavágni Putyinnak az eddig elszenvedett kudarcokért beleértve Ukrajna kihátrálását az unióból!Nagyon érdekes hogy klicskó milyen hirtelen felszívodott azaz eltünt,nem is hallani róla csak néha az Udar /ütés/ nevű pártjáról.Minden esetre furcsa neve van a pártjának is és a szerepe is furcsa! Szóval nyilt titok hogy Ukrajnában nyugati segítséggel a csürhe utcára vezénylésével puccs történt,és ennek részese volt aqz Ukrán hadsereg,és az ukrán biztonságiszolgálatok is ,csak miért kellett annak a félhülyének ehez levágni a fülét?
Kárpáti Zoltán
2014. március 05. 21:25
Nem is a hatalom. Aminek semmi érdeke sem fűződött hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!