Észak-Korea berágott ezen az amerikai vígjátékon

2014. június 26. 09:03

„Az interjú” című filmben két újságíró megpróbálja megölni Kim Dzsong Un-t. Észak-Korea hadüzenetnek tekinti, ha forgalomba kerül a film. Trailer.

2014. június 26. 09:03

Az interjú” című vígjáték két újságíró főhőse exkluzív interjúlehetőséget kap Kim Dzsong Un-nal, a CIA pedig ráveszi őket, hogy használják ki az alkalmat és öljék meg. A film októberben kerül az amerikai mozikba.

Az észak-koreai külügyminisztérium szóvivője azt közölte: amennyiben az amerikai kormány nem akadályozza meg a film bemutatását, „komoly” és „könyörtelen” megtorlásra számíthat.

A szóvivő szerint az észak-koreai nép és katonák körében „irtózatot és haragot” váltott ki, hogy a „vakmerő amerikai provokatív őrület” egy „gengszter filmest” szabadított rá az észak-koreai vezetésre. A film forgalomba kerülését „hadüzenetnek” tekintik, és „nem fogják tűrni” – idézi a szóvivőt hvg.hu

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2014. június 26. 10:32
Ennél jobb marketing sem kell ennek a filmnek.
6qwasyx
2014. június 26. 10:29
Ezek a mi diktátoraink olyan ingerültek.
A_Haza Bölcse
2014. június 26. 10:26
amúgy meg remélem hogy a CÖF már szervezi a fikanick-hadosztályokat a testvéri vezető védelmében
A_Haza Bölcse
2014. június 26. 10:24
"hadüzenetnek tekintik" hááát legally speaking az USA és Észak-Korea között 1950 júniusa óta hadiállapot van (átmeneti tűzszünetel) szóval olyan nagyon nem fog ez megrázni senkit :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!