EU: A gázai civilek meggyilkolása elfogadhatatlan

2014. július 31. 13:37

Az Európai Unió a lehető legerőteljesebben elítéli a gázai ENSZ-iskola, valamint a sedzsejjai piac elleni intézett támadást – közölte csütörtökön Maja Kocijančič, az Európai Unió külügyi szóvivője az Európai Bizottság szokásos déli sajtótájékoztatóján.

2014. július 31. 13:37

Ártatlan, földönfutóvá vált, a kijelölt ENSZ-oltalom alatt álló területen menedéket kereső civilek meggyilkolása elfogadhatatlan” – szögezte le Catherine Ashton uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő szóvivője, aki azt is nyomatékosította, hogy a történteket azonnal ki kell vizsgálni.

A szóvivő elmondta, hogy az Európai Uniót mélyen aggasztja a Gázai övezetben kialakult katasztrofális humanitárius helyzet, egyúttal minden harcoló felet – Izraelt és a palesztinokat – felszólított, hogy tartsák tiszteletben nemzetközi kötelezettségeiket, és biztosítsák, hogy a humanitárius segítség azonnal és akadálytalanul eljuthasson a rászorulóknak. Tiszteletben kell továbbá tartani azok jogait és méltóságát, akik humanitárius segítségre szorulnak – közölte Maja Kocijancic.

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex44
2014. július 31. 20:48
Tudjátok azért az egy kicsit sok volt ,mikor a mentőbe rakták be a sebesültet,és akkor oda basztak egy rakétát.
kitiltott
2014. július 31. 17:45
ez a zazri nevű sábeszos szerintem maga a nagy Dániel Péter
formaegy
2014. július 31. 16:57
Alvó gyerekeket gyilkolnak!!!!!!!!! Mocskos gyermekgyilkosok!!!!!!!!!!!! Az EU mikor szánja rá magát a legszigorúbb Izrael elleni szankciókra????? Nézzetek tükörbe!!!!!!!!!ha van pofátok belenézni, hogy ezt hagyjátok!!!!!!!!!!!!!
blaupanter
2014. július 31. 16:49
Nethanjau es a tobbi parancsot vegrehajto ,egyenlo adolf,gobbels,hess ect.Kerdes ki a nagyobb naci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!