Már biztos, hogy Robin Williams öngyilkos lett

2014. augusztus 13. 08:18

Megerősítette a rendőrség a Robin Williams öngyilkosságáról szóló híreket. A színész egy övvel akasztotta fel magát. Williamset depresszió és kábítószerproblémák miatt is kezelték a halála előtt.

2014. augusztus 13. 08:18

A kaliforniai rendőrség megerősítette, hogy öngyilkosság okozta Robin Williams halálát. A 63 éves színész egy övvel akasztotta fel magát és csuklóján vágási sérüléseket is találtak, de nem ezek, hanem fulladás okozta a halálát.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy fogyasztott-e drogokat vagy alkoholt az öngyilkossága előtt, ezt majd a toxikológiai vizsgálatok során derítik ki. Robin Williamset már korábban is kezelték kábítószerproblémái és depressziója miatt. Múlt hónapban bejelentette, hogy leszoktatóprogramban vesz részt – írja az Index.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. augusztus 13. 18:47
A siker és a gazdagság nem minden. El is kell fogadni önmagát az embernek.
Csakcsöndben
2014. augusztus 13. 11:03
Remek színész volt, az amerikai szórakoztatóipar lélekölő, a kokain pedig veszélyes és alattomos szar.
Ouroboros
2014. augusztus 13. 11:02
https://www.change.org/petitions/activision-blizzard-create-an-npc-within-world-of-warcraft-to-memorialize-the-late-robin-williams-an-avid-world-of-warcraft-player-and-one-of-the-funniest-men-alive
oskar
2014. augusztus 13. 10:14
Doneck és Luhanszk megye polgári lakossága továbbra is menekül a régióból, miközben az aknavető-tűz rengeteg emberéletet oltanak ki – olvasható az EBESZ ukrajnai monitorozó missziója jelentésében. Megfigyelők szerint a Luhanszk megyei 80 ezres lakosú Pervomajszkban csupán 10 ezren maradtak. Az ottani épületeknek csupán 30% maradt épségben. Mintegy kétszáz személy életét vesztette. Ma a Moszkva megyei Alabinóból Ukrajna dél-keleti részére humanitárius segélyt szállító autókonvoj indult. Az autóoszlop 2 ezer tonna elsőszükségleti cikket szállít a rászorulóknak. Ez ugye nem hír! Ezt nem szabad megvitatni a 21. században! Csak az a hir, hogy egy drogos, alkoholista szinész felakasztotta magát????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!