Csehország 1500 menekültet fogadna be 2017-ig

2015. július 09. 07:58

Milan Chovanec belügyminiszter a cseh kormány azzal számol, hogy Csehország az idén 400, jövőre 700, 2017-ben pedig ismét 400 menekültet fogad be. A cseh kormány arra hatalmazta fel Chovanecet, hogy ezt az álláspontot képviselje az uniós tárgyalásokon.

2015. július 09. 07:58

Csehország 1500 menekültet fogadna be 2017 végéig - döntött csütörtökre virradóra a cseh kormány. A kabinet felhatalmazta Milan Chovanec belügyminisztert, hogy ezt az álláspontot képviselje az európai uniós tanácskozásokon – közölte Pavel Bělobrádek miniszterelnök-helyettes a kormányülés utáni sajtótájékoztatón.

A belügyminiszter szerint a kormány azzal számol, hogy Csehország az idén 400, jövőre 700, 2017-ben pedig ismét 400 menekültet fogad be. Ugyanakkor a kormány vétójogot kér magának olyan esetekben, amikor biztonsági kockázatok merülnek fel egyes migránsokkal összefüggésben.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 09. 12:34
"Csehország 1500 menekültet fogadna be 2017-ig" ........... Ide egy nap jön annyi, a rohadék fidesz időhúzó impotenciája miatt.
néhai Ch.Pilot
2015. július 09. 10:02
"Ugyanakkor a kormány vétójogot kér magának olyan esetekben, amikor biztonsági kockázatok merülnek fel egyes migránsokkal összefüggésben." 1. Vétójogot??? Még mit nem! Pontosan a biztonsági kockázatot jelentő egyedeket szánja az EU a periférián lévő tagállamoknak. Maguknak csak a kockázatot nem jelentőket akarják. 2. Ostoba cseh kormány! Minden egyes Európán kívüli "menekült" biztonsági kockázat Európának, az európai kultúrának, egészségügynek, magántulajdonnak, stb., stb..
Türelem
2015. július 09. 08:41
Kisstílűek a csehek. H.Clinton, a kampány jegyében, s felismerve, hogy Amerika a fehérek szempontjából elesett, a minap azt találta nyilatkozni, hogy győzelme esetén mind a tizenkét millió illegális bevándorló azonnal állampolgársághoz jutna. Németországban az idén 270 ezer bevándorlót regisztráltak, Franciaországban 500 ezer regisztrálatlan bevándorló tartózkodik, s az adatok csak becsültek. nem lehetne egyből fél Afrikának egyből, közvetlenül német repülőjegyet venni? Ők olyan befogadók. Merkel Belgrádban mondja a hülyeségeit, miközben tehetetlenül szemlélik az európai népvándorlást, felfordulást. Ilyen tehetségtelen vezetői az EU-nak régen voltak. Nem tetszik neki a magyar kerítés terve,magánügy, nekünk meg nem tetszik az, amit Ők művelnek felelőtlenül, elárulva az európai érdekeket. Németország, Európai mai súlyos problémái közül egyetlen egyre sem adott érdemi választ, de a vezető szerepre igényt tartanak. Tigrisek helyett, bankokkal.
Kvasztics Fedor
2015. július 09. 08:34
Látszik, hogy Csehországban nem vert gyökeret a mai liberalizmus. Az EU által nagyvonalúan elnézett Benes dekrétumok mentén nézve legalább következetesek. És úgy tűnik, a migránsok miatt sem kritizálják őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!