Diana hercegnőt akarta a republikánus vezérjelölt – nem jött össze neki

2015. augusztus 16. 13:42

Donald Trump ingatlanmágnásnak egyelőre úgy fest, összejöhet a republikánus elnökjelöltség – a felmérések szerint ő a legnépszerűbb az amerikai jobboldali szavazók között. Ami viszont nem jött össze neki: Diana hercegnő. Az MTI a The Sunday Times-ra hivatkozva írja, hogy miután Diana elvált az angol trónörökös Károly hercegtől, Trump feleségül akarta venni a volt hercegnőt, de nem volt esélye.

2015. augusztus 16. 13:42
Donald Trump valósággal üldözte Dianát a walesi hercegnő válása után ugyanis a fejébe vette, hogy feleségül veszi őt - írta a The Sunday Times.
 
A tekintélyes vasárnapi lapnak Selina Scott, a BBC ismert televíziós újságírója - aki egyébként nem ápol jó viszonyt Trumppal - elmondta: Diana arról mesélt neki, hogy a milliárdos amerikai üzletember több száz fontos virágcsokrokat küldött londoni rezidenciájára, a Kensington-palotába. Az ingatlanmágnás, aki manapság a Republikánus Párt egyik legfőbb elnökjelölt-esélyeseként szerepel a lapok címoldalán, valósággal üldözte őt, noha korábban a hírek szerint Károly herceg pártján állt.
 
„Trump egyértelműen trófeaként tekintett” Dianára - mondta Selina Scott a lapnak, hozzátéve, hogy a hercegnőt aggasztotta a dolog és egy fogadáson tőle kért tanácsot. Az újságíró nemes egyszerűséggel azt javasolta, dobja a virágokat a kukába. Diana jót nevetett ezen.
 
Az üzletember a walesi hercegnő 1997-ben bekövetkezett halála után megjelent könyvében azt írta, nőügyeit tekintve egyedül azt sajnálja, hogy soha nem volt lehetősége „udvarolni Lady Diana Spencernek”, akivel amúgy többször is találkozott és elbűvölőnek találta. „Igazi hercegnő, álomnő volt” - írta a The Art of Comeback (A visszatérés művészete) című kötetében. Scott szerint a milliárdos komolyan úgy gondolta, hogy meg tudta volna hódítani a hercegnőt, ha kap rá esélyt.
 
Az amerikai üzletember a nőkkel kapcsolatban legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a közösségi hálón megjegyzéseket tett a republikánus elnökjelölt-aspiránsok televíziós vitáját vezető Megyn Kellyre, aki a vitában kemény kérdéseket tett fel neki. Ezek közül a legnagyobb felháborodást az váltotta ki, amelyben Trump, talán az újságírónő műsor közbeni felfokozott idegállapotára utalva azt állította, hogy Kellynek „vér jött a szeméből, vér jött belőle - akárhol”.
 
A milliárdost azzal vádolták, hogy ezzel lekezelő módon a nő havi ciklusára célzott, amit ő cáfolt. Több tévécsatornán is visszautasította, hogy bocsánatot kérjen a műsorvezetőtől, sőt úgy vélekedett, hogy ezt inkább Megyn Kellynek kellene megtennie.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. augusztus 17. 10:06
Ezek szerint mégsem minden eladó a világon.
néhai Ch.Pilot
2015. augusztus 16. 17:38
Igazi etalon BUNKÓ amerikai. Több szót nem is érdemel. Ceterum censeo: a zöldhatáron a kerítés nem elég. Tűzparancsot kiadni, golyószórót, napalmot, harci gázt bevetni!
Akitlosz
2015. augusztus 16. 14:58
Mikor is volt ez? Mennyit is írunk ma? Milyen érdekes, hogy ilyen nagy sokára csak ma került elő ez a történet, hogy republikánus elnökjelölt akar lenni Trump! A következő történet mi lesz? Trump 3 évesen rálépett egy hangyára?
Fakutya Vigyora
2015. augusztus 16. 14:43
Ivana hogy örülhetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!