Kétszáz menekült próbált áttörni Calais-nál

2015. augusztus 02. 11:28

Kétszáz migráns próbált meg bejutni szombaton este a francia Calais kikötővárosban a Csalagút területére.

2015. augusztus 02. 11:28

A kerítést ledöntve próbált bejutni a Csalagút területére kétszáz migráns: francia katonák verték vissza a rohamot.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2015. augusztus 03. 10:56
A ven gecit fogom idezni: "Europanak eszre kell vennie, hogy MEGTAMADTAK!" Akik igy viselkednek, azok nem menekultek, azok egy megszallo hadsereg, nem kernek, hanem kovetelnek, nem varnak, hanem zabralnak.
Fakutya Lázár
2015. augusztus 03. 09:43
„A következő napon a törökök kidobálták a Boldogasszony templomából a harangokat. Az oltárképeket leszaggatták. Szent István király állószobrát ledöntötték. Az aranyozott és képekkel ékesített oltárokat kiszórták a templom elé, s kiszórták a márványból és fából faragott angyalszobrokat és a misekönyveket is. Az orgona is elpusztult. A cinsípokat két szekér vitte el a tábori golyóöntőknek.” (Gárdonyi Géza: Egri csillagok)
Fakutya Lázár
2015. augusztus 03. 09:43
EZ MEGSZÁLLÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!! HÁT SEMMIT SE TANULUNK A TÖRTÉNELEMBŐL? 1541. augusztus 29. | Szulejmán szultán csellel elfoglalja Buda várát Történt ugyanis, hogy a látogatás alatt Szulejmán janicsárjai – azzal az indokkal, hogy szeretnék megcsodálni a királyi székvárost – észrevétlenül beszivárogtak a kapukon, majd a stratégiai jelentőségű bástyák és falszakaszok birtokba vétele után hatalmukba kerítették a várat. A törökök rövid küzdelem után lefegyverezték az őröket, majd kitűzték a lófarkas zászlót, így a szultántól távozó magyar előkelők megdöbbenten konstatálhatták, hogy Budavár, mely von Roggendorf seregénél nagyobb haderővel szemben is sikerrel dacolhatott volna, gyakorlatilag komoly erőfeszítés nélkül Szulejmán kezére került. http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1541_augusztus_29_szulejman_szultan_csellel_elfoglalja_buda_varat/
választópolgár
2015. augusztus 03. 01:41
Ma még sikerült megfékezni őket. És amikor átjön az észak afrikából készülő 5 millió?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!