Üresen állnak a szerb menekülttáborok

2015. augusztus 25. 09:19

A Szerbiába érkező migránsok célja, hogy mihamarabb elhagyják az országot, így a szerb menekülttáborok teljesen üresek — mondta Csikós László, a szerb kormány szociális államtitkára.

2015. augusztus 25. 09:19

Szerbia célja, hogy a migránsok minél hamarabb elhagyják az országot, az országba érkező menekültek 95 százalékát regisztrálják — közölte Csikós László, Szerbia szociális államtitkára. Csikós László a Hír TV Magyarország élőben című műsorában elmondta, miután a menekülteknek kiadják az igazolásról szóló dokumentumot, hetvenkét órán belül jelentkezniük kellene az öt menekülttábor egyikében, de ezt nem teszik meg. „Jelen pillanatban a menekülttáboraink teljesen üresek. Ezek a migránsok az országunkon át akarnak haladni” — jelentette ki az államtitkár. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. augusztus 25. 18:32
Át kell állni az oroszokhoz és lesajnálni az "európai értékeket"? Akkor mi is átengedhetjük lazán a menekülteket, és építsen Ausztria kerítést. Ebből viszont sajnos következne a balkanizálódás, azaz a valódi multikulti. Egymással össze nem férő kultúrák "együttélése".
Rockpapa
2015. augusztus 25. 15:10
Mindenre elszánt áradat.Ki tudja megállítani?Az öböl menti gazdag iszlámállamok hogyan csinálják?Tényleg az lesz a vége hogy lőni kell?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!