Bono: Ne használjuk a migráns szót, ők menekültek!

2015. szeptember 07. 12:20

Ezek az emberek nem azért hagyják el az otthonukat, mert Olaszországban, vagy Írországban akarnak élni, hanem azért, mert már nincs otthonuk – nyilatkozta a popsztár.

2015. szeptember 07. 12:20

A U2 frontembere a Milánói Világkiállításon szólalt fel a migráció kérdésében. A migráns szó használatával kapcsolatban elmondta: nem kellene használni ezt a kifejezést, mert ez egy politikai szó, amivel elterelik a figyelmet az érintett emberek valódi státuszáról, arról, hogy ők menekültek, akik a háború elől menekülnek. Nem azért hagyják el az otthonukat, mert Olaszországban, vagy Írországban akarnak élni, hanem azért, mert már nincs otthonuk – folytatta Bono. 

A világsztár később hozzátette: van elég élelem a világ számára; nem az élelem hiányzik, hanem az akarat élelem elosztására – ez okozza a problémát. 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2015. szeptember 10. 14:17
Nagyot kaszalt mostanaban, nem csoda, hogy osztja az eszt: http://computerworld.hu/computerworld/igy-lehet-hatalmas-penzt-kaszalni-a-facebookon.html
West Ham United
2015. szeptember 07. 22:06
Sok a kábszer. Meg a képmutatás...
becskerekiz
2015. szeptember 07. 21:37
Go fuck yourself Ahole!
vigyor
2015. szeptember 07. 20:55
...drágám, ha kékre fested őket, és margarétát raksz a szájukba, akkor is migránsok és nem menekültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!