Újabb németországi befogadóállomást gyújthattak fel – idén már száz ilyen eset történt

2015. szeptember 04. 09:24

Egyelőre ismeretlen okból tűz ütött ki a németországi Heppenheimben, a menedékkérők egyik szálláshelyén. Négyen könnyebb füstmérgezést szenvedtek, az egyik menedékkérő állapota viszont súlyos, miután a tűz elől menekülve, az életét mentve kiugrott a második emeletről. Németországban idén már mintegy száz alkalommal akarták felgyújtani a menedékkérők szállásait.

2015. szeptember 04. 09:24

Ismét tűz ütött ki egy menedékkérőknek szállást biztosító épületben péntekre virradóan Németországban, a Hessen állambeli Heppenheim nevű városában. Szemtanúk szerint az egyik menedékkérő kiugrott a második emeltről az ablakon, hogy mentse az életét, és súlyos sérüléseket szenvedett. Rajta kívül négyen szenvedtek még könnyebb füstmérgezést. A rendőrség szóvivője szzerint az épület nagyon gyorsan gyulladt ki a bejárat környékén, egyelőre ismeretlen okból. Az ügyészség vizsgálatot rendelt el. 

Németországban az idén már mintegy száz alkalommal próbáltak meg felgyújtani menekülteknek szállást biztosító épületeket.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonszól
2015. szeptember 04. 18:54
Annak a zsidó fejű kápónak -valami Shulz-most kéne valamit felböfögni.
lucabrasi
2015. szeptember 04. 16:05
Merkel tárt karokkal várja a menekülteket,németország molotovkoktéllal
Akitlosz
2015. szeptember 04. 15:28
Csak felgyújthatták, de nem gyújtották fel? Én is felgyújthatom minden nap a házamat, de még sohasem gyújtottam fel.
tevevanegypupu
2015. szeptember 04. 13:39
Nem értem, a németek kilencven százaléka nagyon örül a bevándorlóknak..legalábbis ahogy a felmérésekből olvasni lehet.Érdekes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!