Szerbiát tekinti új hazájának Steven Seagal

2015. december 02. 12:29

Új hazájának tekinti Szerbiát Steven Seagal veterán amerikai akciószínész, aki felpörgetné a szerb filmgyártást és harcművészeteket is. Seagal a szerb miniszterelnökkel és államfővel is találkozott turnéja során.

2015. december 02. 12:29

Szerbiában turnézik Steven Seagal amerikai veterán akciószínész. Seagal Tomislav Nikolić szerb köztársasági elnökkel és Aleksandar Vučić miniszterelnökkel is találkozott déli szomszédunkban. Nikolić elnök hangsúlyozta, nagyra értékeli, hogy egy ilyen híresség látogat Szerbiába és hiteles képet közvetít az országról a világnak. 

Az amerikai színész arról beszélt: Szerbiát új hazájának tekinti, ahol felpörgetné a szerb filmgyártást és a harcművészeteket is. Seagal létre szeretne hozni egy szerb filmipari társaságot, amely fiataloknak adhatna munkát,és nagy beruházásokat hozhatna az országnak – közölte a Magyar Szó Online.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chack
2015. december 02. 19:00
A Steve'n'Seagulls munkássága közelebb áll hozzám :D
jappó
2015. december 02. 14:25
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nem volt ott egy újságíró sem, aki elröhögte magát??? Egyébként Vajna meg Segal is filmes, de úgy viszonyulnak egymáshoz, mint Kis Grofó és Ákos. Mindketten zenészek...
választópolgár
2015. december 02. 13:53
Vajna miért is nem csinálja ugyanezt?
aleb19
2015. december 02. 13:50
a jonevo jenki prostitualodik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!