Elkezdték bontani a menekültek sátorvárosát Calais-nál

2016. március 02. 10:22

Egy kormányzati döntés alapján kedd éjszaka óta bontják a menekültek sátorvárosát a francia kikötőváros, Calais mellett. Az akció egyelőre nyugalomban telik.

2016. március 02. 10:22

Aránylag nyugalomban telt a kedd éjszaka a francia kikötőváros, Calais melletti menekülttáborban, ahol egy kormányzati döntés alapján elkezdték bontani a migránsok sátorvárosát. A döntést bírósági határozat is támogatja a múlt hét óta. A táborban közel négyezer afrikai menekült zsúfolódott össze, akik Nagy-Britanniába szeretnének átszökni. 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodolidi
2016. március 03. 14:11
Anyádat!!! Te magadtól vagy ilyen hülye vagy szedsz valamit? Te vagy az agybajos birka.Gyurcsány haveroddal miért nem költöztök ki hozzájuk?Szivesen megnézném a fejeteket,hogy milyen szivélyesen fogadnak benneteket.Bár valószinűleg valaki kézbe tartaná,mert már nem lenne a nyakatokon.
kukagyerek
2016. március 03. 14:11
"Elkezdték bontani a menekültek sátorvárosát Calais-nál" ----- orbán-szotyis meg most építi újjá a körmendit, miközben azzal kábítja az ájult, agybajos birkáit, hogy megvédte a magyar határokat. A faxt védte meg! Azóta is jönnek mint a hangya, csak most azzal a különbséggel, hogy kevesebben, viszont mindegyik itt marad. Szemét fidesz!
u.cserkész
2016. március 03. 11:41
Gyönyörű, mondhatom! Szegény menekülteknek összetörik a táborukat. A "szabadság-egyenlőség-testvériség" hazájában. Rosszabbak, mint Orbán Viktor. Ha nem lenne világos, akkor megmondom, hogy csak vicceltem. Eddig egyfolytában ugattak Magyarországra. Görény nyugat!
Saul a lovasíjász
2016. március 03. 11:24
Nem a tábort kell lebontani, hanem a muszlim söpredéket. Csontig. Utána földet rájuk, és pá! Mehetnek Allahhoz panaszra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!