Gergely Balázs kerül a kolozsvári tanácsosi lista második helyére

2016. március 01. 11:10

A Kolozsvári Magyar Napok főszervezőjét, a korábban az Erdélyi Magyar Néppártban politizáló Gergely Balázst jelölik a történelmi magyar egyházak a kolozsvári RMDSZ-es tanácsosi lista második helyére.

2016. március 01. 11:10

Gergely Balázst, a Kolozsvári Magyar Napok főszervezőjét jelölik a kolozsvári tanácsosi lista második helyére a történelmi magyar egyházak – írja a maszol.ro. Gergely vállalja a jelölést, megtisztelőnek tartja a felkérést. Korábban az Erdélyi Magyar Néppárt színeiben politizált, és máig az EMNP tagja, ezért konzultál még a párttal. „Nem leszek RMDSZ-es pártkatona, mint ahogy az EMNP-nek sem vagyok jó ideje aktív tisztségviselője. Civil autonómiám lesz” – jelentette ki Gergely Balázs.

Az egyházak olyan érdekképviseleti csapat kialakításához járulnának hozzá, amely a bizalom megerősítését szolgálná.

A tanácsosi lista további összeállításának eljárásáról, a jelölések és a rangsorolás módjáról a városi választmány március 3-i ülésén döntenek.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2016. március 01. 20:03
A Kolozsvári Magyar Napok hatalmas, színvonalas rendezvénnyé nőtte ki magát, jónak tűnő döntés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!