Óriásgraffitit festettek a megfulladt kisfiúról

2016. március 11. 10:54

Százhúsz négyzetméteres graffitit festett két művész Frankfurtban Aylan Kurdiról, aki alig háromévesen fulladt a Földközi-tengerbe tavaly szeptemberben.

2016. március 11. 10:54

Két frankfurti művész, Oguz Sen és Justus Becker Frankfurt keleti kikötőjének mólófalára festették meg Aylan Kurdi képét, aki mindössze háromévesen fulladt a Földközi-tengerbe a törökországi Bodrum partjainál tavaly szeptemberben. Mintegy negyven órát dolgoztak a graffitin. Munkájuk vegyes fogadtatásban részesült: volt, aki azon csodálkozott, miért nem Szíriában festenek graffitit, ahol a háború folyik. A kisfiú édesapja viszont egyetértett a kép elkészültével.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2016. március 15. 00:02
"A kisfiú édesapja viszont egyetértett a kép elkészültével." Amúgy hány évet kapott?
kurbitalis
2016. március 13. 14:52
Megerőszakolt német lányokról, asszonyokról mekkorát fognak festeni. Folyik az erőszakos nyomás a német őslakosságra, ezerrel. Kik is fizetik?!
C.Dömötör
2016. március 13. 14:37
Kíváncsi vagyok, hogyan fogják ábrázolnia a nőket megerőszakolókat, úgy, hogy senkit se botránkozzanak meg? De én bizakodó vagyok, hogy megoldják! Az Oguz, és a Justus.
smarton
2016. március 13. 14:37
Libsimódi. Ízléstelen és "miért nem Szíriában festenek graffitit, ahol a háború folyik"???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!