Betiltották a muszlim úszódresszt egy német városban

2016. június 10. 12:22

Neutraubling városa betiltotta a burkinit, ugyanis az egész testet fedő úszódressz tiltakozást váltott ki a helyi uszodában – írja a Mittelbayerische Zeitung. Az új szabály szerint csakis általánosan elfogadott úszódresszben vagy bikiniben lehet belépni, ezért a muszlim nő, aki addig rendszeresen járt, többé nem látogatta az uszodát.

2016. június 10. 12:22

A németországi Neutraubling városa új szabályt hozott, mely szerint csakis általánosan elfogadott úszódresszben vagy bikiniben lehet belépni az uszodába, ezért egy muszlim nő, aki addig rendszeresen oda járt, többé nem látogatta az uszodát.

Többé nem lehet burkinit használni a medencében, ugyanis az egész testet fedő úszódressz tiltakozást váltott ki a helyi uszodában, ez váltotta ki a szabályozás változását – írja a Mittelbayerische Zeitung.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. szeptember 01. 20:07
http://valasz.hu/vilag/iranban-is-letartoztatjak-a-burkinit-viselo-noket-ott-azert-mert-tul-kihivo-120246 Iránban is tiltják!!!!!
szancso
2016. június 11. 04:04
A 20. század kezdetén elindult Európában a nőket felszabadító mozgalom. Most a 21. század elején vissza kell térnünk a kiinduló ponthoz? Ha jól emlékszem, pár héttel ezelőtt Merkel kijelentette, hogy azok a "menekültek", akik NO-ban akarnak élni, azoknak be kell tartaniuk a NO-i szabályokat. Vannak helyek Európában is, pl. templomok Olaszországban, Spanyolországban, stb., ahol megkövetelik, mind a férfiaktól, mind a nőktől, hogy a testet fedő ruházatban lépjenek be. Ez azonban nem vonatkozik az uszodákra. Amelyik muszlim nőnek nem tetszik, hogy nem uszkálhat ruhástól, az vissza mehet oda, ahonnan jött, úgy tudom nyitott határok vannak. És mielőtt lenáciztok, a menyem muszlim családból származik, de még egyszer sem uszkált felöltözve, sőt.
választópolgár
2016. június 10. 20:45
A németeknek már így is késő. A Szövetségi Statisztikai Hivatal 2009-es(!) adata alapján az országban tartózkodók 20%-a, azaz 16 milliónál több ember tekinthető együttesen bevándorlónak, olyan személynek, aki bevándorlóktól is származik, illetve külföldi állampolgárnak számít. 80 millió mínusz 16 millió= 74 millió német őslakosok száma.Arányuk folyamatosan csökken. A most befogadott illegális bevándorlók családegyesítésével pedig drasztikusan fog.
El Presidente
2016. június 10. 18:36
Helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!