A Simpson-család Hillary Clintonra szavaz

2016. augusztus 01. 15:36

Hillary Clintonra szavazna az amerikai elnökválasztáson Homer és Marge Simpson, a népszerű amerikai rajzfilmsorozat, a Simpson család főszereplői a Fox televízió által bemutatott rövid videó szerint.

2016. augusztus 01. 15:36

A kérdést az után döntik el, hogy megnéznek egy rövid kampányvideót a televízióban, amely arról szól, hogyan reagálna az éjszaka közepén egy krízisre Hillary Clinton és Donald Trump. A helyzet utalás Clinton kampányreklámjára, amelyet a 2008-as előválasztásokon vetett be a jelenlegi elnök, Barack Obama ellen.

A reklám Simpson-verziójában Clinton azonnal reagál a telefonhívásra és intézkedik. Donald Trump ellenben kinyomja a telefonját, amikor a Fehér Ház krízisközpontja felhívja, mert éppen gonosz Twitter-üzeneteket ír egyik politikai ellenfeléről. A telefon újra csöng, ekkor Trump megígéri, hogy mindjárt a helyszínre siet. Ezt követően azonban egy csapat még órákon át azon dolgozik, hogy Trumpot kisminkelje, színt spricceljen rá, végül frizurát kap: kopasz fejére egy kiskutyát igazítanak. Mire végre elkészül, már túl késő: a kínai flotta már előrenyomult. A reklám végén Homer zavartan bejelenti, hogy Trumpra szavaz, ám miután felesége, Marge közli vele, hogy ezek után kérdéses, hogy valaha közel engedi-e magához Homert, az meggondolja magát. És így lettem végül demokrata, mondja Homer.

A Simpson család készítői a rajzfilm révén gyakran nyilvánítanak véleményt és reagálnak az Egyesült Államokat és a világot érintő társadalmi jelenségekre, eseményekre, a mostani elnökválasztás azonban eddig nem szerepelt a témáik között.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. augusztus 02. 00:51
Ebben nagyjából minden benne van. :) Akkor már inkább a robbantott rőzse hajú bunkó. Mondjuk elég silány a felhozatal, tekintettel az ország fajsúlyára... Bár lehet, éppen emiatt engedhetik meg maguknak, hogy egy akármilyen futóbolondot kiáltsanak ki elnöknek.
anegy_
2016. augusztus 01. 22:10
A Simpson-család "ámerika" karikatúrája. Aki érti a "fikázást" ebben, az éppen Trump-ra fog szavazni.
robag
2016. augusztus 01. 20:33
"Szép". Amúgy ennek az is az üzenete, hogy zsarolással lehet rávenni az embereket, hogy a "demokratákra" szavazzanak?! :D
röviden
2016. augusztus 01. 17:33
Homer Simpson nyilván erkölcsi iránytű, és életvezetési példakép, az ő gyönyörű családjával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!