Újra szatírkodott a Clinton-tanácsadó férje

2016. augusztus 31. 12:35

Ismét online szatírkodáson kapták Anthony Weiner amerikai demokrata politikust, a Hillary Clinton bizalmas tanácsadójaként dolgozó Huma Abedin férjét. Miután közös kisfiuk is rákerült Weiner egyik szexuális célzatú selfie-jére, Abedin bejelentette, hogy elválnak.

2016. augusztus 31. 12:35

Anthony Weiner amerikai demokrata párti politikus, aki 1999 és 2011 között New York egyik képviselője volt a washingtoni Kongresszusban, évek óta hírhedt internetes szatírkodási hajlamáról: szexuális célzatú üzeneteket és képeket küldözget magáról különböző nőknek. Weiner 2011-ben a lebukása miatt mondott le képviselőségéről is, makd 2013-ban sikertelenül indult el a New York-i polgármester-választáson.

Miután Weiner 2013-ban Carlos Danger álnéven szatírkodott az interneten, most ismét lebukott: szex témájú sms-eket és magáról készült fotókat küldözgetett egy nőnek – az egyik képen viszont saját négyéves kisfia is ott volt az ágyban mellette.

Itt telt be a pohár feleségénél, aki nem más, mint Huma Abedin, Hillary Clinton amerikai demokrata elnökjelölt bizalmas tanácsadója. Abedin különös iszlamista kapcsolatai és a Clinton-birodalmon belüli, nehezen átlátható pozíciói miatt már eddig is a figyelem középpontjában volt. Férje akcióit eddig tűrte, de most bejelentette: elválik tőle.

Huma Abedin azt közölte: „Hosszú és fájdalmas töprengések, és a házasságomon folytatott munka után úgy döntöttem: elválok férjemtől. Anthony és én elkötelezettek maradunk abban, hogy a legjobbat tegyük a fiunkért, aki az életünk fénye. Ebben a nehéz időszakban azt kérem, tartsák tiszteletben a magánéletünket”.

Clinton ellenfele, Donald Trump republikánus elnökjelölt is megszólalt az ügyben: szerinte Abedin „bölcs döntést” hozott; miközben kérdés, Weiner mennyire fért hozzá bizalmas információkhoz, és ami történt, az csak Hillary Clinton „rossz ítélőképességét bizonyítja” – fogalmazott Trump.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amayyudan2
2016. augusztus 31. 16:03
Itt valami már a kezdetektől bűzlött: a nő deklaráltan mohamedán, a pasi meg jól láthatóan zsidó. A mohamedán vallás tiltja, hogy mohamedán nőnek nem mohamedán férje legyen! Nagyon paradox az ügy, bár az Új Világrend által kreált katyvaszban (pl. a zsidó Soros küldi az arab muszlim migránscsőcseléket Európába, akik éppen az európai zsidónak is elvágják a nyakát, ha kipát látnak rajta) én már semmin sem tudok meglepődni.
Berecskereki
2016. augusztus 31. 13:27
Hillari Clintonra is igaz. A zsák megtalálja a foltját, vagy a folt a zsákját.
C.Dömötör
2016. augusztus 31. 13:08
,, Weiner 2011-ben a lebukása miatt mondott le képviselőségéről is, majd 2013-ban sikertelenül indult el a New York-i polgármester-választáson." Most értettem meg, hogy miért az USA a lehetőségek országa. S egyúttal a pofátlanságé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!