Érvénytelen szavazásra buzdít a 30y zenekar

2016. szeptember 29. 14:40

A 30y pécsi alterrock zenekar a népszavazáson való érvénytelen szavazásra buzdít. A követőik többségének tetszik az álláspont, de vannak, akik kiakadtak.

2016. szeptember 29. 14:40

„Nem térítünk. Csak legyen tiszta, mi mit” – közölte röviden a 30y pécsi alternatív rockzenekar annak kapcsán, hogy kitettek egy képet arról, hogy ők az érvénytelen szavazatot támogatják – nyilván a vasárnapi kvótanépszavazáson. Az állásfoglalásra e sorok írásakor mintegy ezer lájk érkezett, de több tucatnyian fejezték ki egyet nem értésüket is.


„Aki nem érti meg, hogy a népszavazás nem arról szól, hogy akarunk-e együtt élni egy csomó muszlimmal az nem csoda, hogy azt sem érti, hogy miért nem akarunk népszavazni. Szomorú... Nagy bátorság kell, hogy fel merjük vállalni a véleményünk egy olyan országban ahol az emberek nagy része teljesen hülye. Respect a 30y-nak!” – írja egy rajongó.
 
„nagy nyilvánosság mellett kiállni az elveink mellett a buta és/vagy gyűlölködő többséggel szemben - ez bizony respect” – kommentálja egy másikuk.
 
„Óvoda! Ha egy férfinek feltesznek egy eldöntendő kérdést, az tud válaszolni! Igen vagy nem. Egy lázadó tini maximum nem megy el. De aki szándékosan érvénytelen szavazatot ad le és erre buzdít másokat is, az óvodás. Inkább zenéljetek... hiszen "a 30Y nem politizál". De ha már mégis beleálltatok szeretném kérni, hogy a nevem kerüljön le a Szentimentálé album támogatói névsoráról, amennyiben újra kiadjátok. Nem tudok azonosulni a politikátokkal ("világnézetetekkel" ahogy magyarázzák a szellemi követőitek a bizonyítványt). Látom a liberalizmus ismét bizonyította egyoldalúságát és korlátoltságát a hozzászólók között. Mindaddig elfogadó egy liberális, amíg a másik is ugyanazt vallja vagy gondolja, mint ő. Utána már jön a "Te hülye vagy, nem érted, náci vagy" stb kártya. -1 követő...” – írja egy kritikus kommentelő.
 
„Tiszteletben tartom a véleményt de én személy szerint nem értek veletek egyet , vagy válaljátok fel az igent vagy a nemet ha már van véleményetek legyetek olyan tökösek és álljatok ki mellete ! Másik ha menekültett és a gazdasági bevándorlot terroristát keveritek az már gond , menekült : aki ténylegesen a háború elől menekül , és tök mindegy neki hogy hol kap menedéket csak biztonságba tudja saját magát és a családját , de az aki hálábol erőszakos cselekményeket hajt végre az hol menekült ? Két élű fegyver az egész helyzett felválaltátok azt evel hogy nem mertek semmit tenni . Ha ti lennétek ebben a helyzetben erőteljes fiatalemberek a családokért harcolnátok a hazátokba vagy el futtnátok ?” – kommentál egy másik rajongó.

„Szavazzon bárki saját belátása alapján, igennel vagy nemmel, az a szavazat az ő véleményét tükrözi. De aki érvénytelenül szavaz az értelmetlen és debil” – zárja rövidre véleményét egy kommentelő.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2016. november 13. 15:09
Nincs ebben semmi meglepő: https://youtu.be/7MQaZgfqOe4 Ars poeticájuk: "Csinálj olyat, hogy másnap szégyelld, hogy vele kefélsz és más nevével ébredsz és ha kérdezi másnap, hogy ki az a nő, kussolj simán. Csinálj olyat, hogy dicsérnek érte, hogy ne húzd le addig, amíg más meg nem nézte, és csak azt kívánd meg, amit más is megkíván." Kell hozzá némi alkohol, minél több, annál jobb... Komolytalan.
Zsolt75
2016. november 13. 14:48
Ha, akkor viszont egy jó számuk sincs...
mucsay
2016. november 13. 14:47
nem tom szükséges-e hozzátennem hogy minden libsi akcióban, petícióban, auschwitzi színdarabban stb benne vannak.
USsange
2016. november 13. 14:47
:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!