Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

2017. július 20. 20:42

Felakasztotta magát Chester Bennington, a Linkin Park énekese. A zenész pár hete még a soproni VOLT Fesztiválon énekelt.

2017. július 20. 20:42

Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese – írja a TMZ. Az énekes holttestét a Los Angeles melletti Palos Verdes Estatesben lévő lakásán találták meg a hatóságok felakasztva, helyi idő szerint 9-kor.

Benningtonnak két házasságból hat gyermeke született.

Az énekes pár hete Magyarországon, a soproni VOLT Fesztiválon lépett fel nagy sikerrel.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2017. július 22. 01:24
Zeneileg kitértek önmagukból, nagyon távol voltak már az eredeti, népszerű stílusuktól. Szánalmas szintre süllyedtek. Ettől függetlenül sajnálom a faszit. Drog, alkotói válság, egyéb baj, ki tudja? Most már mindegy is. Legyen neki könnyű a föld!
peninsulavaldes
2017. július 21. 22:02
A rohadt életbe! Egy tehetséges ember távozott.
briganti
2017. július 21. 10:19
R.I.P. A szép, színes, PC, de valójában kegyetlen világunkban, ahol virtuálisan is üldözheted a vágyaidat, egy Chester elvesztése is érvágás. Nem volt egy Chris Cornell, de a mai műanyag, futószalagon gyártott bandák személytelenségével nem rendelkezett. Azaz, egyéniség volt - nem hittem volna. Ez a két srác már Lemmyvel és Bowie-val jammel. Sajnos mi ezt itt már nem hallhatjuk. https://www.youtube.com/watch?v=xZkI-hxDKEU
lavor
2017. július 21. 08:32
Kamaszkoromban rongyosra hallgattam a zenéjét, nyugodjék békében.:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!