Ide vezet a liberálfasizmus!

2017. augusztus 14. 11:04

A csendes, nyugodt és normális többség kárára, hol együttműködnek, hol összecsapnak a szélsőbalos, szélsőliberális és szélsőjobboldali megszállottak!

2017. augusztus 14. 11:04
Németh Szilárd

„Ide vezet a liberálfasizmus! A csendes, nyugodt és normális többség kárára, hol együttműködnek, hol összecsapnak a szélsőbalos, szélsőliberális és szélsőjobboldali megszállottak!

Rendkívüli állapot a virginiai Charlottesville-ben! Ebben az esetben is rendkívül pontos az amerikai elnök értékelése, ezzel csak egyet lehet érteni. »Össze kell fognunk és el kell ítélnünk ezt a gyűlöletet. Az Egyesült Államokban nincs helye az ilyesfajta erőszaknak. Gyerünk, fogjunk össze!« – írta mikroblog-bejegyzésében Donald Trump. Kora délutáni sajtónyilatkozatában ezt mondta: »a charlottesville-i incidensekben több oldal is hibás«.”

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 14. 14:06
Szeretnek talalkozni egy olyan lennyel, akinek ez a barom mervado. Hogy nezhet ki? Irni biztos nem tud, de beszelni? Lehet, hogy siman csak egy szavazati joggal rendelkezo birka?
Einar
2017. augusztus 14. 12:23
Ide vezet a nyílt társadalom. ide vezet, ha a fehér ember automatikusan "lenácizza" a saját hegemóniáját őrzőt, miközben Afrika és Ázsia őslakos népeinek minden joga megvan saját rasszának többségi elvű védelmére. Ahogyan a fehér imperializmusnak nincs helye Afrikában, Ázsiában, úgy ezeknek sincsen helye Európában és Amerikában. A gyarmatosító fehér kultúra történelmi lelkiismerete minket magyarokat nem terhel. Mi nem kérünk a problémáikból, az egykori gyarmataik bosszújából!
Conduct
2017. augusztus 14. 12:10
Puszika!Te emésztőben vagy a legcsahosabbakkal.
Conduct
2017. augusztus 14. 11:29
A Nèmeth Szilàrd arckönyv bejegyzèse tèma a magyar közèletben?Tènyleg mindenki hazaàrulò aki nem lèp egyszerre ezekkel?Mindenki rosszat akar aki nem ugyanazt a nótát fújja?Tényleg egy megvadított,becsibészeltetett kissebbség irányítja ezt a nyomorult országot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!