Macron: Azok az országok, amelyek nem szolidárisak, hagyják el Schengent!

2018. szeptember 21. 11:05

A francia elnök a pénzügyi támogatásokat is megvonná azoktól, akik az EU-nak csak az előnyeiből kérnek, de menekülteket már nem fogadnának be.

2018. szeptember 21. 11:05

Keményen kiosztotta Emmanuel Macron francia elnök a salzburgi uniós csúcstalálkozót követő sajtótájékoztatón a migrációellenes politikát követő országokat – adja hírül az Euractiv, a cikket az Index szemlézi.

Macron kijelentette: „Igen, válság és feszültség övezi a migrációt. De kik generálják ezt? Azok, akik azt mondják nekünk, hogy nem akarom betartani a humanitárius jogot, és a nemzetközi tengerjogot, és visszaküldik a hajókat a kikötőikből.”

Hozzátette: „Azok, akik azt mondják nekünk: Schengen része vagyok, szeretem Európát, amikor hasznot húzok a strukturális alapokból, szeretem Európát, amikor pénzt ad nekem, amikor jólétet biztosít a népemnek, amikor megengedi, hogy a munkavállalóim az otthoninál jobban keressenek a környező országokban, de otthon nem fogom engedni, hogy egyetlenegy migráns, egyetlenegy menekült beléphessen az országomba

Ennek a folyamatnak az lesz a vége, hogy „azok az országok, amelyek nem mutatnak szolidaritást, el kell hogy hagyják a Schengen-zónát, és nem fognak részesülni a pénzügyi támogatásból” – fejtette ki.

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. szeptember 22. 14:49
"Macron: Azok az országok, amelyek nem szolidárisak, hagyják el Schengent!" DE PERSZE AZT, HOGY MI IS ÉRTENDŐ(!!!) "SZOLIDARITÁS"-ON,--ANNAK FOGALMÁN-- AZT PERSZE Ő, MACRON ÉS A BALLIBERÁLISOK MONDJÁK-HATÁROZZÁK MEG. KVÁZI ÖVÉK AZ ELŐJOG(!!!) AHHOZ, HOGY ŐK EZT MEGHATÁROZHASSÁK FOGALMILAG--A TÖBBIEKNEK!.....HÁT SZÉP...ÖGYES(!) MONDANÁ KOHN BÁCSI!
amarna
2018. szeptember 22. 08:36
Én is ettől az "anyjával" is és pasikkal is kavaró sorosbérenc seggdugasztól,aki Napóleonnak képzeli magát---abba a sumák hazug szemébe kellene valakinek végre mondani,hogy hol van az a mondat,hogy migránsokat kell befogadni,elosztani---a Schengeni szerződés értelmében---valamint olvassa fel a Világ előtt azt a mondatot ,ami erre vonatkozik a belépési nyilatkozatunkban !!!!!!!?????
Hurka
2018. szeptember 22. 07:52
Azon kell elgondolkodni, hogy miért tartanak 3 éve napirenden olyan kérdést a globalisták, -a migrációt-, amit 3 hónap alatt meglehetett volna már oldani. Pl: lenyomják a béreket, félelmet keltsenek, eltereljék a figyelmet a gazdagság koncentrálódásáról, a népek, állampolgárok megosztása, stb
Ichi
2018. szeptember 22. 06:35
Oké, migri simiző eus lányok, fiúk tegyétek meg minél előbb!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!