Trump-festmény lóg a Fehér Ház falán!

2018. október 15. 22:10

A republikánus elnökök körében cseveg Trump a Fehér Ház falán lógó festményen.

2018. október 15. 22:10

Maga Donald Trump is szerepel azon a festményen, ami az amerikai elnök rezidenciájában, a Fehér Ház falán lóg. Trump Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt, Dwight Eisenhower, Richard Nixon, Gerald Ford, Ronald Reagan és a két Bush társaságában cseveg a festményen – írja a BBC.

Mielőtt azt gondolnánk, hogy az elnök nagyzolási mániájával van dolgunk: az alkotást nem Trump rendelte meg, hanem Darrell Issa republikánus képviselőtől kapta. A festmény egyébként a Missouriban élő Andy Thomas alkotása, a címe pedig: A republikánus klub. A festő elkészítette ennek párját, A demokrata klubot is, demokrata elnökökkel – ez a festmény is ott lóg egyébként a Fehér Házban. 

Andy Thomas el volt ragadtatva, mikor megtudta, hogy a festménye valóban kint lóg a Fehér Ház falán, és nem a raktárban végezte. Andy Thomas számos történelmi festményt alkotott már. Egyesek szerint az elnököket ábrázoló képek rondák, mások szerint viszont tehetséges a festő. 

Mint a BBC írja, januárban az elnök ki akarta bérelni a New York-i Guggenheim Múzeumból Van Gogh Tájkép a hóban című alkotását, de a múzeum elutasította. 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo
2018. október 17. 16:53
Amikor az Orbán házaspár 1998-ban meglátogatta Torgyánékat a leányfalusi villájukban, meglepetve látták, hogy a falon egy életnagyságú Torgyán-portré lóg. Állítólag nehezen állták meg, hogy ki ne törjenek röhögésben.
hajahutef
2018. október 16. 11:12
Több mint 87 dollárért fizetek óránként otthon otthonról, 2 gyerek otthon. Soha nem gondoltam volna, hogy képes lesz rá, de a legjobb barátom havonta meghaladja a 10k-ot, és meggyőzött, hogy próbáljak. A potenciál ezzel véget nem ér. Íme, amit csináltam.......>>>> https://www.Money47.Com
Gombóc XVI. Artúr
2018. október 16. 11:03
Viktornak vajon mikor lesz ilyen festménye??? Bár valami már elkezdődött!! https://index.hu/belfold/2015/02/20/ingyen_festmennyel_tette_boldogga_orbant_tallai/
Karvaly
2018. október 16. 10:19
Szerintem poén, pláne, hogy van demokrata párti párja is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!