Csak úgy dől a francia közpénz a Bernard-Henri Lévyről szóló dokumentumfilmre

2019. május 07. 21:05

Az Arte is pénzt ad. Ki nem találnák, ki ül a csatorna felügyelő bizottságában!

2019. május 07. 21:05

Dokumentumfilm készül Bernard-Henry Lévyről és színdarabjáról, a Looking for Europe-ról, amit a francia filozófus Magyarországon is bemutatott. A film finanszírozásában több csatorna is részt vesz. A Canal Plus nevű kereskedelmi adó 300 ezer euróval szállt be a produkcióba, míg két állami csatorna, a France 2 és az Arte 230, illetve 200 ezer eurót adnak a projektre – tárta fel a Le Canard enchaîné nevű francia hetilap, a cikket a Sputniknews szemlézi.

A dolog érdekessége az, hogy BHL maga is tagja az Arte működését felügyelő testületnek. „Ki ellenőrizne jobban bennünket, mint saját magunk?" – állapította meg a Le Canard enchaîné.

A Bernard-Henri Lévyt bemutató portrécikkünket ezen a linken olvashatják.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. május 08. 17:26
Csak úgy dől a francia közpénz a Bernard-Henri Lévyről szóló dokumentumfilmre" hát egy zsidó, libsi krakélerre ne dőlne...nehogy má....
nemecsekerno_007
2019. május 08. 16:08
Jajj hát ez így nem korrupció? :))))))))
Zokni
2019. május 08. 08:47
Kedves Hozzászólók! Persze, Önök nem tudják*, hogy Orbán hibát követett el: szóba állt vele. És most íme, beszámolt róla, hogy miket is mondott neki az alcsúti Háry János. Pl.:"Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.” (https://hvg.hu/vilag/20190507_bhl_orban_le_point) És más, tömény hülyeségeket. Amilyeneket olykor itt is olvashatunk Önöktől. Híres hazudozóra utaltam? Bocs. Orbán itt inkább tipikus állat-elmeorvosi szamárnak tűnik. *Vajh, miért nem?...
tevevanegypupu
2019. május 08. 06:36
A francia kormányok, a miniszterek és államtitkárok többésge zsidó..szeretik egymás a gyerekek. Tán Mitterand indította el ezt a vonalat..Ő maga persze nem volt zsidó..de a II. világháboruban kissé "megkérdőjelezhetően" balanszírozott..gondolom muszáj volt neki aztán..Élete végén megint elővették és szekírozták a Vichy kormánnyal való kapcsolatát..de ettőll függetlenül bármit megtehetett..szeretőjét és lányát például államköltségen tartották luxuskörülmények között..BHL kis állami támogatása semmiség ahhoz képpest, amennyibe támogatói, a szocialisták kerülnek a franciáknak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!