Pozsonyban lopják az elektromos rollereket

2019. augusztus 01. 15:38

Az ötven rollerrel rendelkező Mint cég 25 rollerjét ellopták.

2019. augusztus 01. 15:38

Pozsonyban nemrég elektromos rollereket közösségi használatát tette lehetővé a Mint cég, ám a rollerek felét egy hét alatt ellopták – írja a Körkép. A cég a Facebookon jelentette be a veszteséget, ugyanakkor arról is írnak, hogy a tolvajok nem számoltak a beépített GPS modullal, így a rendőrség pár óra alatt előkerítette a rollereket. A tolvajokat 900 eurós bírsággal sújtják. 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gacsat
2019. augusztus 02. 11:09
Örökletesen hyperpigmentált elkövető. Így volt a bécsi biciklikkel is.
peter.jordanson
2019. augusztus 01. 17:52
A közösségi közlekedés ezen alternatív formája, párosulva a modern technológiával kifejezetten jó ötlet, akkor is, ha egyeseknek ez semmilyen alternatívát nem jelent (másoknak igen). Azonban egyértelmű, hogy a káosz elkerülése érdekében, szabályozni kellene a forgalomban éppen nem lévő járművek parkolásának helyét és mikéntjét stb. Elemi társadalmi érdek az is, hogy a közterületen rend és rendezettség legyen, de legalábbis az, hogy ennek hiánya ne vezessen további problémákhoz, forgalmi torlódás, szemetelés, bűnözés, stb. A MOL Bubi egyébként jó példa arra, hogy hogyan kellene ezt.
KannibálTatárÚr
2019. augusztus 01. 17:21
Asztán hol lehet lopni ezeket a rollereket?
duzur
2019. augusztus 01. 16:57
Örülök, hogy nyomon lehet követni öket. Bécsben már rengeteg van belölük. Lopásról eddig nem hallottam. A Donaukanalba bedobtak kölcsönbiciklit és talán rollert is már "kedélyes" fiatalok... Remélem viszont, hogy azokat is megbüntetik akik nem-törödöm módon rakják le, használat után, a rollert. Majd mindenütt lehet, parallel az épületekkel, parkolni öket. Ugy tünik, hogy a város-vezetés pártol minden olyan eszközt ami csökkenti az autóforgalmat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!