Tilosba tévedt Brady

2020. április 21. 10:01

A tiltás ellenére egy tampai közparkban edzett, ezért hazaküldték Tom Bradyt, az NFL hatszoros bajnok irányítóját.

2020. április 21. 10:01

Tampa Bay város polgármestere még hétfőn késő este közölte, hogy Tom Brady, a nyáron a New England Patriotsot húsz év után elhagyó játékos (a fotón még a régi csapata 12-es mezében látható) egymaga edzett egy belvárosi köztéren, amikor egy járőr figyelmeztette, hogy a létesítmény zárva van. Az irányító új csapata, a Tampa Bay Buccaneers egyelőre nem kommentálta az eseményeket. A koronavírus-járvány miatt az NFL-csapatok edzőközpontjai egyelőre zárva vannak, a hétfőn kezdődött edzőtáborok így egyelőre online működnek, a játékosoknak pedig a fizikális edzésekre alternatív megoldásokat kell kitalálniuk. Brady korábban úgy nyilatkozott, a pandémia miatt nem fog tudni úgy felkészülni az új idényre, mint szeretne.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Starlord
2020. április 21. 12:22
Szegény Brady, hát a szívnek meg kell szakadni. De nem gondolja esetleg, hogy másoknak is lehetnek gondjai, akár nagyobb is mint neki? Beszarás, hogy ezek több ezer négyzetméteres luxusvillákban sem tudnak megmaradni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!