Trump tanácsadója szerint nézők nélkül megrendezhetők a nagy ligák meccsei

2020. április 15. 21:49

De a sportolókat el kell majd különíteni, és tesztelni is kell.

2020. április 15. 21:49

Donald Trumpnak, az Egyesült Államok elnökének első számú egészségügyi tanácsadója szerint a koronavírus-járvány ellenére a profi amerikaifutball-liga, illetve a baseball-bajnokság (MLB) idei szezonja is megrendezhető, ám csak nézők nélkül.

Anthony Fauci úgy véli, a sportolókat a szállodákban teljesen el kell majd különíteni, emellett rendszeresen teszteken kell átesniük, mielőtt pályára lépnek. Az NFL szezonja hivatalosan szeptember 10-én kezdődne, az MLB idényének egyelőre nincs új időpontja, így itt rövidített szezonra kerülhet sor, a kosárlabda- (NBA) és a jégkorongligát (NHL) egy hónappal ezelőtt függesztették fel.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AGab
2020. április 16. 12:12
Pont ilyesmin gondolkodtam. Púzsér szerint talán elég volna csak a vezélyeztetett réteget védeni (kicsit leegyszerűsítve). Ami szerintem nem jó, mert még így is, hogy mindenkit védünk, így is túl sok idős kapja el. Ugyanakkor azon el lehetne gondolkodni, hogy a nem veszélyeztetettek körében egy viszonylag szűk rétegnek (sportolóknak, filmszínészeknek) engedni, hogy egymással érintkezzenek. Elsősorban a szórakoztatóipar segítése = unaloműzés végett.
még fokozza
2020. április 16. 07:15
Építünk olyan stadionokat amelyikben nincs nézőtér!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!