Vacsora Tom Bradyvel, potom 800 ezer dollárért

2020. április 29. 12:26

Az aukción befolyt összegből a koronavírus-járvány idején rászorulók étkezését segítik.

2020. április 29. 12:26

A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) sztárjának, Tom Bradynek az ajándékcsomagja kelt el a legnagyobb összegért egy keddi aukción. A 42 éves irányító egy páros belépőt ajánlott fel első meccsére a Tampa Bay Buccaneers színeiben, ezen felül a csomag tartalmazza a mezét, a cipőjét és egy vele eltöltött vacsorát is. Egy szurkoló 800 ezer dollárt (262 millió forint) fizetett ezért. Brady húsz év és hat bajnoki cím után hagyta el nemrég a New England Patriots együttesét.

Szintén óriási összeget, 525 ezer dollárt fizettek egy már visszavonult amerikaifutballista, a kétszeres bajnok Peyton Manning felajánlásáért, aki közös golfozást és vacsorát ajánlott fel. Az aukción befolyt összegből a koronavírus-járvány idején rászorulók étkezését segítik.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!