A koronavírus miatt menekülnek az elefántok Thaiföldön

2020. május 26. 12:17

A turizmus összeomlása miatt sok elefánt éhezik – írta meg a BBC.

2020. május 26. 12:17

A BBC riportere beszélgetett egy elefánttartó csoporttal, akik végül a hegyekbe indultak élelmet keresni. A videóból kiderül, hogy az elefántok gazdái hiába vártak hónapokat, nem lett jobb a helyzet, nem jöttek a turisták. Elefántok százai vágnak át jelenleg Thaiföldön, mert a gazdáik hazafelé indulnak a vidéki falvakba, hogy meg tudják termelni az élelmet az állatok és a családjuk számára. Az elefántok boldogok a riportalany szerint, hiszen rendkívül jó a memóriájuk, és emlékeznek az utolsó hazaútra.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. május 26. 14:51
Eközben a patkányok egymást eszik, jobb híján: Háborúba mennek egymás ellen a járványügyi korlátozások miatt éhező patkányok https://444.hu/2020/05/25/haboruba-mennek-egymas-ellen-a-jarvanyugyi-korlatozasok-miatt-ehezo-patkanyok
Emmanuel Goldstein
2020. május 26. 13:57
Még az elefántok is okosabbak a konteófüggő vírustagadóknál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!