Autóval üldözték a Kolozs megyei település első dokumentált medvéjét

2020. május 24. 17:27

Aranyosgyéresen eddig nem találkoztak ilyen jellegű problémával.

2020. május 24. 17:27

Szombat este történelmi esemény zajlott le Aranyosgyéresen. A bő huszonkétezer lakossal rendelkező Kolozs megyei településen először sikerült rögzíteni egy medve jelenlétét.

A videót – amelyet a Főtér is bemutat cikkében – Dorin Nicolae Lojigan polgármester töltötte fel a legismertebb közösségi oldalra. A városvezető elmondta, hogy premierről van szó, eddig ugyanis ilyen jellegű problémával soha nem találkoztak a városban. „A látogatás nem volt túl hosszú: mire az állategészségügyi hatóság munkatársai is kiszálltak a helyszínre, a medvebocs eltűnt” – zárja cikkét az erdélyi magyar honlap.

>

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. május 25. 17:08
"Autóval üldözték a Kolozs megyei település első dokumentált medvéjét Aranyosgyéresen eddig nem találkoztak ilyen jellegű problémával." El kellene venni a jogosítványt és elkobozni az autót és akkor többet nem csinálnának ilyen jellegű problémával.
annamanna
2020. május 24. 20:36
Übercukiság 1: farkasok elriasztják a kölykeiktől a medvét: https://www.youtube.com/watch?v=hOZYFh5j0AA Übercukiság 2: medvecsalád játszik a függőággyal: https://www.youtube.com/watch?v=hcR71ZPJUXY&t=60s
még fokozza
2020. május 24. 19:16
Nem a medvéket kellene üldözni autóval, hanem a románokat tankkal.
kisgul
2020. május 24. 18:47
Mintha Gurmai Zitát látnám menekülni, az alkat, a mozgás, és a kitartás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!