A jövőben nem a Sport1 közvetíti az NFL-t

2020. július 06. 13:10

Az ARENA4 csatorna a három legnagyobb szolgáltató közül csak a Vodafone (leánykori nevén UPC) kínálatában szerepel.

2020. július 06. 13:10
null

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az ARENA4 sugározza az NFL mérkőzéseit, írja a Blikk. Az ősszel induló online platform, az ARENA4+ pedig további kiegészítő szolgáltatásokat kínál majd az NFL-rajongóinak – jelentette be közleményében a csatorna. Tehát mostantól nem a Sport1-en követhetjük az amerikaifoci-meccseket.

A sportág rajongói elsőre biztosan meglepődtek a híren. Ami biztos, hogy az ARENA4 csatorna a három legnagyobb szolgáltató közül csak a Vodafone (leánykori nevén UPC) kínálatában szerepel, illetve pár kisebb kábelszolgáltatónál ( PR-Telecom, Hello Digital). Ezzel ellentétben a Sport1 lefedettsége közel 100 százalékos, 16 éve folyamatosan az övék voltak a jogok. Elsőre tehát lehet bosszús, aki nem vodafonos előfizető, de aki ekkora „skalpot” behúzott, valószínűleg úgyis megegyezik majd a többi nagy szolgáltatóval is.

A közleményből kiderül még, hogy a közelgő NFL-szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, ám a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza. Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be.

(Blikk)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bamboocha
2020. július 07. 08:40
mivel akit érdekel ez a sport, az már 90%-ban gamePass előfizető, ezért a kutya sem nézi a tv-ben. nem véletlenül engedte el a sportTv a közvetítési jogokat. egyszerűen befulladt, és kész.
röviden
2020. július 06. 23:47
Nagy Packers-rajongó vagyok, de nem fogok szolgáltatót váltani. Nézem streamen, de basszák meg.
Calyd Karnelian
2020. július 06. 19:20
És hozzátéve, hogy 10 éve fix szabadság az egész baráti körnek a februári első hétfő...
Calyd Karnelian
2020. július 06. 19:17
Igazat adok, Ricsiék nélkül egy kalap tőzeg az egész. Emlékszem, pár éve a Digi próbálkozott az egyetemi bajnoksággal, de a két fahangú balfék miatt nézhetetlen volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!