Orosz kampányfilm készült az örökbefogadó meleg párok ellen

2020. július 01. 14:11

A disztópikus videó egy olyan világot mutat be, ahol a melegek általi örökbefogadás lehetséges volna.

2020. július 01. 14:11
null

Egy nemrégiben megjelenő online hirdetés olyan jövő ábrázolásával támogatja a jelenleg zajló, alkotmánymódosításról szóló szavazásokat Oroszországban, ahol meleg párok gyermekeket fogadhatnak örökbe. Oroszország már hivatalosan is betiltotta a melegek örökbefogadását egyéb melegellenes törvények sokasága közepette – írta meg a The Moscow Times.

A videó egy képzelt örökbefogadást mutat be, ahol először az örökbefogadó apuka érkezik meg az új szüleire váró kisgyerekhez. A vélhetőleg állami intézmény női alkalmazottjai videót készítenek a nagy találkozásról, azonban a történet végére arcukra fagy a mosoly. „Ne búslakodj, most végre lesz egy igazi, teljes családod.” – mondja az apuka, miután bemutatta az „anyukát”. A kisfiú azonban nem tűnik túl boldognak.

Már múlt csütörtökön megkezdődött Oroszországban az országos szavazás az orosz alkotmány módosításáról. Ha elfogadják, Vlagyimir Putyin harmadszor is jelöltetheti magát (a jelenlegi szabályozás szerint két egymást követő ciklus után nem indulhat egy harmadikért), valamint konkrét állami szociális kötelezettségvállalási elemeket vezetnek be, és módosítanak a hatalmi ágak kölcsönös viszonyán is. A szavazást eredetileg április 22-én tartották volna meg, de a koronavírus miatt Putyin elnök elnapoltatta. Az új időpontot hivatalosan július 1-jére tűzte ki, de a választási és az egészségügyi hatóságok úgy döntöttek, hogy a torlódás és a fertőzésveszély csökkentése érdekében a voksolást hét napra húzzák szét, a járványügyi előírások szigorú betartása mellett – írta meg az Index.

Összesen 309 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2020. július 02. 14:33
Ez a videó egyszerűen túlzás, de....ha a buzilobbi nem tolta volna túl a biciklit, akkor lehetne normálisan beszélgetni arról, hogy miért számít továbbra is csonka családnak az a felállás, ahol azonos neműek nevelnek gyermeket, és hogy miért nem túl jó ötlet ezt, államilag támogatni. De hát túltolták a biciklit.
syphax
2020. július 02. 05:45
Az oroszoknak--és személyesen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak--VAN VÉR A PUCÁJUKBAN! ÚGY KELL BÁNNI A BUZIKKAL, AHOGYAN AZT ŐK CSINÁLJÁK!!!
Akitlosz
2020. július 01. 22:29
Meglepő, hogy fent lehet a youtube-on. Ennél az antinormálisakat sokkal kevésbé zavaró videókat is töröl a youtube.
1Szkeptikus
2020. július 01. 20:55
De kiről is van szó, nem egy gyerek életéről?!Egyeseknek a melegjogok fontosak, semmi más? Hát nem ez diktatúra? A gyereknek vannak biológiai szülei, vagy azoknak rokonai, voltak nevelők,ha a gyerek még nem tud dönteni, legalább azokra kellene bízni a döntést. Miről is van szó?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!