Menekültek befogadásáért tüntettek Berlinben

2020. szeptember 21. 11:46

Több ezren vonultak a „Van nálunk hely” feliratú molinó mögött.

2020. szeptember 21. 11:46
null

A Görögországban található Leszbosz szigetén leégett Moria menekülttábor lakóinak befogadásáért tüntettek Németországban – írja a Euronews.

Berlinben több ezren vonultak a „Van nálunk hely” feliratú molinó mögött. A tüntetésre több mint hatvan szervezet hívta a szimpatizánsait, köztük több környezetvédő szervezet és az evangélikus egyház is.

A leszboszi menekülttábor leégését követően több német tartomány és önkormányzat jelezte, hogy befogadnának ezerötszáz embert, akiket a német kormány beenged. Mindezt engedélyeznie kell az ügyet eddig ellenző belügyminisztériumnak is, ezért vonultak az utcára a tüntetők.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2020. szeptember 27. 09:51
Irigylem a németeket a közgondolkodásuk, az erős civil társadalmuk miatt. Bár mo on lennének ilyen tüntetések és nem ez a levadult idegengyülölet amit az orbán rezsim hozott az ország nyakára.
egripeti77
2020. szeptember 22. 14:38
Megérdemlik a sorsukat. Várom a különadót, hogy ahhoz mit szólnak majd.
Akitlosz
2020. szeptember 21. 22:55
Ist das Deutschland? Ist das deutches Land?
Tibesz26
2020. szeptember 21. 18:13
égjetek a pokolban rohadék muzulmán terrroristabarát migránsbarát barbárbarát kommunlista bolsevista anarhista szemétládák
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!