Paul McCartney új szólóalbummal jelentkezik decemberben

2020. október 21. 21:12

A McCartney III. című lemez minden számát a Beatles egykori tagja szerezte és adja elő.

2020. október 21. 21:12
null

Paul McCartney új szólóalbummal jelentkezik decemberben. A McCartney III. című lemez minden számát a Beatles egykori tagja szerezte és adja elő.

Az albumot, amelynek producere is maga volt, idén vette fel Sussexben. A 78 éves zenésznek ez a harmadik szólóalbuma, az elsőt 50 évvel ezelőtt, 1970-ben, a másodikat pedig 1980-ban adta ki. Mint felidézte, elzártan élt a családjával egy farmon, és minden nap dolgozott egy kicsit stúdiójában. Egy filmzenét készített, és eközben megszületett a lemez első száma. Felmerült benne, hogy mit is kezdjen ez után, és elővette azokat a félig kész darabokat, amelyeken az utóbbi éveken dolgozott. A megszülető dalokat saját zenei kíséretével vette fel. Úgy érezte, mintha csak saját örömére szerezne zenét, nem is gondolt rá munkaként, és azt sem gondolta volna, hogy végül lemez lesz belőle – mondta.

McCartney legutóbbi lemeze 2018-ban jelent meg Egypt Station címmel. Tavaly még ezzel az anyaggal turnézott.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patópál
2020. október 21. 23:57
Ennyire meg van szorulva?
Bell & Sebastian
2020. október 21. 23:51
https://www.youtube.com/watch?v=-UUkh9TygGc Brindemos esta noche
kaltran
2020. október 21. 23:17
Paul Mccartney befejezhetné már. Nem azért mert nem szeretem, hanem mert szeretem minden hibájával együtt. Az egyik legnagyobb hibája az volt, hogy Putyinnál kilincselt a Pussy Riot ügyében. A szépérzéke cserben hagyta. Neki már nem kell bizonyítania semmit, ő a XX. Század egyik csúcsembere. Arra azért még kíváncsi vagyok, hogy van e még hangja, mert az utóbbi időben eléggé megkopott. Már csak ezért is kár erőlködnie.
Bell & Sebastian
2020. október 21. 23:11
Bobby-kabát imitáció. A Nap és a Hold dupla jó volt. Hátha...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!