Egyházzá nyilvánította magát egy lengyel edzőterem

2020. november 11. 12:49

Így tudták kikerülni a koronavírus miatti kényszerbezárást.

2020. november 11. 12:49
null

Kreatív kiskaput talált magának egy lengyel edzőterem, hogy elkerülje a koronavírus miatt bevezetett korlátozások betartását – adta hírül a New York Post. Az Atlantic Sports Klub a Facebookon közölte, hogy a koronavírus-járvány miatti legújabb szabályozások miatt a jövőben egyházként folytatják tevékenységüket.

Mivel a fitneszórák nem engedélyezettek, ezért mától vallási összejöveteleket kínálunk az Egészséges Test Egyházának tagjai számára” – írják a szombat reggeli posztban. Ennek megfelelően az edzőterem igazgatója a klub edzőit „az idősek tanácsának” nevezi a bejegyzésben. Szombaton két edző, vagyis „a felvilágosultak” a poszt szerint már meg is tartották az első különleges vallási eseményeket.

A bejegyzésben arról is írnak, hogy a terem a továbbiakban sportszerelések árusításával foglalkozik, a berendezéseket pedig bárki kipróbálhatja az üzletben. Ezzel kerülik meg az új szabályozásnak azt a részét, hogy a konditerem gépeit is tudják használni a klubtagok. Mivel a krakkói klubban squasholni is lehet, erre is találtak egy kiskaput: a jövőben nézők nélküli squash-versenyeket szerveznek.

(Képünk illusztráció, forrása: MTI/EPA-ANSA/Riccardo Antimiani)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2020. november 12. 02:02
Nem új ötlet. A szcientológus egyház is ilyen. 1952 USA
Kriszta67
2020. november 11. 16:49
Amúgy gusztustalan hogy a templomokban semmi korlátozás.
Csigorin
2020. november 11. 16:27
az a jo keleteuropai lelemeny
llnnhegyi
2020. november 11. 16:24
-:)))) Intelligensen is lehet ellenállni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!