Belichick visszautasította Trump kitüntetését

2021. január 12. 15:57

A hatszoros Super Bowl-győztes edző közölte, neki mindennél fontosabbak a nemzeti alapértékek, így a szabadság és a demokrácia.

2021. január 12. 15:57
null

Visszautasította az Elnöki Szabadság-érdemrendet a legnagyobb amerikai futballszövetség (NFL) egyik sztáredzője, számol be az Euronews. Bill Belichick korábban Donald Trumpot támogatta, de most közölte, hogy meggondolta magát a Capitolium múlt heti ostroma után.

A hatszoros Super Bowl-győztes edző közleményében azzal indokolta döntését, hogy ő mindenekelőtt amerikai állampolgár, akinek mindennél fontosabbak a nemzeti alapértékek, így a szabadság és a demokrácia. Ezt családja, illetve csapata, a New England Patriots nevében jelenti ki.

(Euronews)

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2021. január 13. 12:09
Mint hatalmas Pats szurkoló, most szomorú vagyok. Elismerem, hogy BB a legnagyobb edző az NFL-ben, de mint ember most elbukott. Jóban volt Trump-l és Kraft úr az exelnök barátja volt. Most megtagadja, mert a közvéleménynek akar megfelelni? Szégyellem magam helyette is Az edző miért nem szégyelte magát a tavalyi ocsmány események idején, mert akkor ő csak edző volt, aki nem politizált. Most vajon miért?
olajfa1
2021. január 13. 11:45
Mivel neki a szabadság mindennél fontosabb... ezért a SZABAD VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁSTÓL MEGFOSZTOTT EGYÉNT Ő IS MEGFOSZTJA MINDENNEMŰ NYILVÁNOSSÁGTÓL! Még akkor is ha Ő volt az Ő elnöke is 4 éven keresztül!!! NA EZ A "TŐRŐLMETSZETTFASIZMUS"!!!
Gullwing
2021. január 13. 08:25
Bohócok ezek. A leggyengébb fajtából.
néhai Ch.Pilot
2021. január 13. 00:23
"... New England Patriots nevében jelenti ki." Ez esetben a csapata neve hazugság - jelentem ki én.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!