Elliot Page leszbikusként, majd transzként comingoutolt – most épp válik

2021. január 27. 12:34

A színésznő két hónappal a második comingoutolása után újra megnyilvánult.

2021. január 27. 12:34
null

Válik feleségétől három év után Elliot Page, az Eredet színésze – írta meg a TMZ. Hozzátették: Page és Emma Portner 2018 januárjában házasodtak, a válás okaként pedig semmit nem jelöltek meg, még a Hollywoodban menőnek számító kibékíthetetlen ellentétek szófordulat sem fordult elő.

A portál megírta: válásukat két hónappal azután jelentették be, hogy Page transzként comingoutolt. A hölgy évekkel korábban, 2014-ben már leszbikusként is comingoutolt, írják.

(TMZ)

Fotó: MTI

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2021. január 28. 13:40
Néger vótmá?
48saxon
2021. január 28. 10:47
Ezt az opust is lassan be fogják tiltani, pedig talán a legjobban illik a helyzetre: https://www.youtube.com/watch?v=NfbSZN4M28s
Orange79
2021. január 28. 10:04
A nemiseggel, szexualitassal kapcsolatos trendeket is ugy kovetik mint a divatot. Mivel manapsag a deviancia menobb mint a normalitas ezert a konyebben befolyasolhato, labilis szemelyisegu emberek politikai/ideologiai tamogatas remenyeben es a sajat egzisztencialis erdekeiket szem elott tartva egymasra licitalnak ondiagnosztikaban. Miss Page - amennyiben a helyzet ugy alakulna - heteroszexualis is lenne.
syphax
2021. január 28. 09:08
".. majd transzként comingoutolt – most épp válik..." CSAK nem "FARKA NYŐTT" IDŐKÖZBE' ENNEK AZ--EGYÉBKÉNT--MEGLEHETŐSEN SZEMREVALÓNAK "TŰNŐ" CSAJNAK??? ÚGYLÁCCIK A NAGY-NAGY 'JÓDÓGÁBA NEM NA'ON TUD MAGÁVAL MIT KEZDENI--ÉS A PÁSIK MEG A BUZICSAJOK SE VÉLE...OSZT' IGY S-S-S--SAJÁTLAGOS PSZIKOLÓGIAI KÓRESET TÉNYÁLLÁSÁÁNAK FENNFORGÁSI SZITUÁCIÓJÁVAL NÉZÜNK ITTEN SZEMBE...UGYI!!! . MONDANÁ: GUGYERÁK LALYOSS ESSKÁÁÁ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!