Tom Hanks nyitotta meg a bulit Biden beiktatása után

2021. január 21. 14:10

A virtuális eseményen Katy Perry, Bruce Springsteen és a Foo Fighters koncertjével kezdődött el Joe Biden elnöksége.

2021. január 21. 14:10
null

Jellemzően báli ünnepséggel szokott zárulni a beiktatás napja, amelyen az újonnan megválasztott elnök a Fehér Házba történő bevonulása után köszönti a támogatóit – írta meg a HVG. Hozzátették: idén a járvány miatt egy TV-show-ban közvetítettek koncertet Joe Biden tiszteletére.

A portál közölte: a műsort a Lincoln-emlékműnél Tom Hanks nyitotta meg, majd ugyanott Bruce Springsteen előadta a Land of Hope and Dreams című számát, ami már Barack Obama búcsúzásakor is elhangzott.

A HVG arról ír, hogy Springsteen mellett egy Beatles-feldolgozással ünnepelte Joe Biden beiktatását Jon Bon Jovi, aki a zenekarával Floridából jelentkezett be. Bon Jovi a Here Comes the Sun című dalt adta elő – írják.

Katy Perry aztán ugyancsak a Lincoln-emlékműnél énekelt, a Firework című számát pedig valódi tűzijáték is kísérte, amit Biden és a first lady, Jill Biden ünnepélyesen megtekintett a Fehér Ház erkélyéről – írta meg a HVG.

(HVG)

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2021. január 22. 11:55
Bödön Józsi, mi ez az árulás?!. Nem térdeltél le az undor jeléül, amikor a nemzeted himnuszát játszották, nem gyújtottál meg a felavatásod alkalmából egyetlen amerikai zászlót se, és ráadásul a fehérek Bibliájára esküdtél. Nem csoda, ha az "anfifasz" meg a "csak a fekete életek számítanak" mozgalom elégedetlen veled. Hisz ők nyerték meg a választást neked, ők szavaztak rád, akik útálják a himnuszt, elégetik a zászlót, lefejezik a Krisztus szobrokat, teleszarják a templomokat.
Biivisz
2021. január 22. 00:10
2025-ben már nem lesz ott Lincoln a háttérben, akárkit is iktatnak be - ha egyáltalán.
reflex2
2021. január 21. 21:01
Szegénységi bizonyítványt állítottak ki magukról: Tom Hanks? John Bon Jovi? Nagyot csalódtam ezekben is.
Aerion
2021. január 21. 19:54
tomhenksz, stílusos, a pedofil gyerekgyilkos jól illik a demokraták társaságába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!