Elhalaszthatják a Coachella fesztivált

2021. március 18. 09:56

A nyári programsorozat megtartását eredetileg októberre tervezték.

2021. március 18. 09:56
null

Idén októberről jövő áprilisra halasztják a kaliforniai Coachella zenei és művészeti fesztivált, és várhatóan a Stagecoach countryzenei fesztivált sem rendezik meg az idén – számolt be a Variety filmes portál két iparági bennfentesre hivatkozva. A rendezvény promótere, a Goldenvoice és anyavállalata, az AEG Presents képviselői nem reagáltak a The Variety megkeresésére az ügyben.

Amennyiben a fesztivált tényleg jövő áprilisra halasztják, akkor ez lesz a negyedik elnapolása. A Coachellát eredetileg 2020 áprilisára szervezték mások mellett Travis Scott, Frank Ocean, valamint a Rage Against the Machine fellépésével. A koronavírus-járvány miatt azonban óvatosságból októberre halasztották a Stagecoach fesztivállal együtt. Októberről aztán áttették idén áprilisra, majd később októberre.

A két iparági forrás a járvány miatti bizonytalansággal magyarázza az újabb halasztást, noha sok promóter és rendezvényszolgáltató cég a zenei turnék legalább részleges folytatásával számol a nyár végi-őszi időszakra. A rendszerint két hétvégén megrendezett Coachella az Egyesült Államok legnagyobb zenei fesztiválja. A napi 125 ezer jegyet pillanatok alatt eladják.

(MTI)

Kép forrása: Alejandro Meléndez Ortiz / AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. március 18. 12:19
Meg is tarthatják. Napszemüveget is felvehetnek.
hlaci83
2021. március 18. 12:03
Dobhatom ki a repjegyet.
Rodolfo
2021. március 18. 11:40
Átkozottul nagy érvágás ez.. Mi lesz most a sok drogfüggő emberrel és a sok kaliforniai drogdílerrel?
nyúlgerinc
2021. március 18. 10:56
Érdeklődni szeretnék, a budapesti és pécsi buzi fesztivált megrendezik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!