Leszbikus lelkészpár kötött házasságot Franciaországban

2021. július 27. 11:18

Úgy gondolják, hogy házasságuk egyházuk mentális fejlődésének szimbóluma.

2021. július 27. 11:18
null

A francia Egyesült Protestáns Egyház 2015-ös zsinatán engedélyezte az azonos nemű párok házasságát, vasárnap pedig egy leszbikus lelkészpár házasodott össze a franciaországi Montpellier-ben – írja a Magyar Nemzet.

Émeline korábban informatikusként, Agnès grafikusként dolgozott, teológiai tanulmányaik alatt találkoztak. Émeline jelenleg a Montpellier és agglomerációjának lelkésze. Mint mondják, sok nehézséggel járt, míg eljutottak idáig, de fontosnak tartották, hogy meg tudták élni ezt a pillanatot.

Mint mondják, nagyon fontosnak tartják, hogy „fejlődött egyházuk mentalitása” az LMBTQ-személyeket illetően, az ő házasságkötésük pedig ennek a mentális fejlődésnek a szimbóluma.

Nyitókép: Twitter

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valeri Anna
2021. július 28. 20:44
ezek nem keresztények, meghasonlott ateista fattyak sarjai... egy valamit illene tudnia MINDENKINEK 5790 éve tiltott deviancia Mózes óta! Mert hogy Isten férfinek, és nőnek teremtette... Tízparancsolat és heteró monogám házasság http://zsido.com/mit-mond-zsidosag-homoszexualitasrol/
VeJoLa
2021. július 28. 09:38
Miért, hogy leszbikus létükre nem egymás feleségének, hanem egymás férjének öltöztek!?
Crusader
2021. július 27. 21:58
Két aberrált selejt szar. És nem azért írom ezt mert leszbik... az ki a faszt érdekel ? Két ronda nőt látok csak...akik, mivel a férfiaknak nem kellettek, egymásra gerjedtek. Ő dolguk. De amiért a házasság intézményét bomlasztják, ezért minden szitkot megérdemelnek. Két romlott szarevő szukaféreg.
Csubszi
2021. július 27. 21:34
Fúj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!