Merkel már nem kér az afgán bevándorlókból

2021. július 23. 09:08

A leköszönő kancellár most már nem a befogadással próbálná megoldani a problémákat.

2021. július 23. 09:08
null

Angela Merkel történelmi pálfordulásának nevezte a Bild a német kancellár csütörtöki sajtótájékoztatóját, aminek a fő konklúziója az volt, hogy nem lehet mindenkit befogadni – számolt be róla az Index.hu.

A német lap Merkel csütörtöki sajtótájékoztatóján megkérdezte, hogy várható-e, hogy Németország kitárja a kapukat az amerikai kivonulás esetén meginduló afgán menekültáradat esetén.

Már nagyon sok afgánt befogadtunk, másként kell megközelítenünk a kérdést. Nem tudjuk ezeket a problémákat megoldani a befogadásukkal.”

 – felelte a kancellár. A Bild szerint ez azt üzeni a tálibok elől menekülőknek, hogy inkább maradjanak otthon.

Nyitókép: MTI/AP/Andrew Harnik

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2021. július 24. 15:30
No, Angela asszony, akkor most wir schaffen das nicht? Eggggeszen fgyelemre melto. micsoda atvaltozas. Miutan felig tönkreverte a sajat nepet es egesz Europat, erkezik a felebredes. Ezt Orban Viktor 2015-ben vilagosan megmmondta a nagyasszonynak. Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, de rossz ember lett mingggggggya a magyar miniszterelnök. Majdnem olyan rossz, mint a pl. sajat gyerekeiket megrontok miatt. Europa vezetese szerint annak ugy kell lenni, hogy a gyerekeinket meg kisiskolas korban tegyük tönkre. Otthon nem eleg, ha a pedofil apuka trenirozza a gyereket...., nem, az nem eleg. Az ilyen elferdülteknek be kell menni az iskolakba es tömegesen kiirtani a gyerekekböl mindent, ami normalis emberhez tartozik. Ami mindebben a leg figyelemfelhivobb: akiknek olyan eszebe jut, hogy sajat gondolatat, eletformajat iskolakban eröltesse mas csaladok gyermekeire, az nyilvanvaloan azert csinalja, mert neki ilyen az eletvitele. Tehat egyertelmü, hogy akik az iskolakban terveznek ilyenfajta gyilkolast, azok mar otthon a gyakorlatban igy nevelik a sajat gyerekeiket, vagyis pedofil felnöttekröl van eleve szo. Es nehanyezer megörült ökör szerint ezt a mocskot kellene engedelyezni? Fergek.
Robertoo
2021. július 23. 22:05
Merkel emberek életével játszott. Lesz felelősségre vonás?
zotty
2021. július 23. 16:17
Érthető! Tényleg már csak azokat kell a németeknek befogadni: Akik 12-13 évesek, és december 31-én éjfél előtt 5 percel és január elsején 0 óra 10 között születettek! Persze vannak kritériumok. Lehetőleg úgy nézzen ki mintha 25 - 30 éves lenne. És minimum hogy agysebész legyen. Boldog Németország!!
Gaben21
2021. július 23. 15:38
Ejnye Mutti, hát mi lett a Willkommenskulturral?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!