Röhögcsélt Merkel lehetséges utódja az áradás sújtotta helyszínen

2021. július 18. 10:58

Eközben az előtérben a német elnök nyilatkozott, és fejezte ki a részvétét az áldozatok hozzátartozóinak.

2021. július 18. 10:58
null

Angela Merkel kancellár lehetséges utódja a kollégáival nevetgélt a háttérben, miközben a német elnök, Frank-Walter Steinmeier az áradások áldozatai hozzátartozóinak fejezte ki részvétét, számol be a Telex. Armin Laschet nemcsak a CDU elnöke idén január óta, de Észak-Rajna-Vesztfáia konzervatív miniszterelnöke is, így épp az esőzések miatti áradásoktól sújtott tartományok egyikének vezetője.

A politikus a sajnálatát fejezte ki a szombati jelenet miatt.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kettőazkilenc
2021. július 19. 15:56
Teljesen jelentéktelen sztori. Nem kis rosszindulat kell azt feltételezni, hogy a halottakon röhögött. Napok óta reggeltől estig ezzel a témával foglalkoznak, az ember nem tud 1, 2 hétig folyamatosan komor maradni és semmi másról beszélni. Valószínű nem is figyelték a speechet valami más volt a téma. Nem tudom mi olyan nagy sztori benne.
Bájron
2021. július 19. 13:51
Bravo!
röviden
2021. július 19. 09:49
A morális vonatkozáson túl a politikusi professzionalitás teljes hiánya a legfeltünőbb. Ha ilyen helyzetben csak a legcsekélyebb esélye fölmerül, hogy kamera - már minden mobilon van- látószögébe kerülhet, legalább egy szelet citromba harap egy profi.
Tibesz26
2021. július 19. 00:43
éne meg had kérdezzem meg eszt a sváb illetőt hogy szerinte vicces amikro emberéletekről van szó ? nem nem nem soha emberéleteken nevetni nagyon undoritó amikro árviz miatt fuldokolnak vagy keresik szeretteiket armin lashet szégyeld magad országod családod és világ előtt emiért eszt tetted az áradásban elhunytak hozzátartoziknak üzenjük hogy üszinte részvétem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!