Angelina Jolie azért regisztrált Instagramra, hogy az afgánok hangja legyen

2021. augusztus 21. 19:38

Az amerikai színésznő azt állítja, csupán szeretne segíteni az Afganisztánban élőknek.

2021. augusztus 21. 19:38
null

Szombaton regisztrált Angelina Jolie az Instagramra. Az amerikai színésznő első bejegyzésében egy kézzel írt levelet osztott meg, amit állítólag egy Afganisztánban élő tizenéves lány küldött neki. A levél arról szól, hogy a lány fél attól, hogy a tálibok elveszik azokat a jogokat, amik eddig adottak voltak a számára, így majd nem járhat iskolába és nem mehet dolgozni sem.

A levél mellé írt bejegyzésében azt állítja, hogy azért regisztrált az Instagramra, mert szeretne segíteni az Afganisztánban élőknek, akik egyre kevésbé képesek arra, hogy a közösségi médiában szabadon kifejezhessék magukat.

Azért jöttem az Instagramra, hogy megosszam az ő történeteiket és mindazok szavait szerte a világon, akik az alapvető emberi jogaikért küzdenek”

– fogalmazott a színésznő.

 

 

Nyitókép: Olympia de Maismont / AFP

Összesen 276 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2021. augusztus 22. 15:39
Menjen ki Afganisztánba személyesen és terjessze a genderpropagandát és a női jogokat!!!
mgyfree
2021. augusztus 22. 14:08
eztet írtam: most akkor aki tartcsa az esernyőt, annak megsüti a fejét a napocska, dzsoli nem áll ki mellette? itt kéne kezdeni a jóemberkedést! erre valaki egy negatív gombot nyomott, össze vagyok törve, de ami a legrosszabb, hogy nem értem, hagynád, hogy süsse a fejecskéjét a napocska, miközben a jóember dzsoli árnyékban van? vagy a jóemberkedés mindent visz, ahogy joe bácsi, sztalin mondta, ahol fát vágnak hullik a forgács? így aranyom válaszolj!
Anonymtalan
2021. augusztus 22. 13:57
Neki az afgánokhoz pontosan annyi köze van, mint bármely más nemzethez: SEMMI. És menjenek már a fenébe ezek a cerebritások, hogy azt képzelik bármit is számít bármilyen ostoba cselekedetük vagy véleményük. Ostobák mind, mint a sáros talaj.
mgyfree
2021. augusztus 22. 13:29
most akkor aki tartcsa az esernyőt, annak megsüti a fejét a napocska, dzsoli nem áll ki mellette? itt képne kezdeni a jóemberkedést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!