Táviratot küldött Orbán Bidennek

2021. augusztus 27. 17:44

Részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak és mielőbbi gyógyulást kívánt a sebesülteknek a miniszterelnök.

2021. augusztus 27. 17:44
null

A kabuli repülőtéren történt terrortámadás kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök a magyar emberek nevében részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak, és mielőbbi gyógyulást kívánt a sebesülteknek abban a táviratban, amit pénteken küldött az Egyesült Államok elnöke számára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Mint írta, mélyen megdöbbentette az a szörnyű terrortámadás, amely tegnap történt a kabuli repülőtéren. Orbán Viktor biztosította az amerikai elnököt arról, hogy Magyarország, mint a NATO tagja, továbbra is szilárdan elkötelezett a terrorizmus elleni küzdelemben, „minden rendelkezésünkre álló eszközzel”. Gondolataink és imáink az amerikai néppel vannak ezekben a nehéz időkben – zárta sorait a magyar miniszterelnök.

(MTI, nyitókép: Facebook/Orbán Viktor)

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakOlvas
2021. augusztus 28. 21:07
Rémes egy ember vagy. Több tucat közül, és, valóban, rátok egy új műfaj fog épülni: na, tudod-e, hogy mi? A Tehozzád hasonló, hasadtszívű kártékony, állathoz nem hasonlítható, emberszerű lényekre, például, hogy hazafi. Te, beteg ember.
iIonah
2021. augusztus 27. 19:33
Szegény Viktor, 20 éve, szeptember 11-én is küldhette a táviratot az amiknak.
Sincero
2021. augusztus 27. 19:12
Aki elküldte - tudja, miért küldte. Aki megkapta - tudja, miért kapta. "Kvittek vagyunk."
balbako_
2021. augusztus 27. 19:06
A sikeres vezető, aki megoldotta övéinek mentését a balfasznak kifejtette sajnálatát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!