Daniel Craig nem szeretné, ha női James Bond lenne az utóda

2021. szeptember 28. 22:48

Biztos vannak jobb szerepek a nők és a színesbőrű színészek számára – mondta a színész.

2021. szeptember 28. 22:48
null

Nem szeretné, ha egy nő lenne az utóda James Bond szerepében – közölte Daniel Craig. A vasarnap.hu írta meg, hogy a héten mutatják be Magyarországon a legfrissebb James Bond-filmet „Nincs idő meghalni” címmel. Daniel Craig ez alkalommal ötödször, és egyben utoljára bújik a brit titkosügynök bőrébe.

Aportál szerint továbbra is mennek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy ki lehet a következő James Bond, azonban a jelöltek között felmerült egy színesbőrű hölgy, Lashana Lynch neve is, aki a „Nincs idő meghalni” című filmben már fel is bukkan Craig mellett. A kíváncsi újságírók Daniel Craiget is megkörnyékezték a kérdéssel: mit szólna hozzá, ha egy fekete nő venné át a helyét a sikersorozatban. A színész válaszával valószínűleg nem lesz népszerű sem a feministák, sem a BLM aktivisták körében, ugyanis azt nyilatkozta: 

„Egyszerű a válasz. Biztos vannak jobb szerepek a nők és a színesbőrű színészek számára.

– nyilatkozta a színész a Radio Timesnak.

Hollywoodban egyébként nem ritka, hogy az egyenlőség jegyében fekete színészekkel játszatnak el hagyományosan fehér karaktereket megformáló szerepeket.

(vasarnap.hu)

Borítókép: MTI/EPA/Brit védelmi minisztérium (MOD)/Lphot Lee Blease

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2021. szeptember 29. 23:33
Én már Daniel Craiget sem szerettem volna.
Peppa
2021. szeptember 29. 12:58
Női James Bond. Az eszem megáll. A nevében is benne van, hogy férfi. Mondjuk az ilyen apróságok nem zavarják a libsi őrülteket.
Tiszafa
2021. szeptember 29. 12:55
"Biztos vannak jobb szerepek a nők és a színesbőrű színészek számára – mondta a színész." Komám! Ezzel a kijelentéseddel azonnali hatállyal nyugdíjaztad magadat.
sorostalanság
2021. szeptember 29. 12:19
"Daniel Craig nem szeretné, ha női James Bond lenne az utóda" Nem is lesz az, hanem fekete férfi, bebebe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!