Vízidisznók lepték el az argentin külvárost, a kormány nem tesz semmit

2021. október 01. 15:20

Emberre veszélytelenek, de gyorsan szaporodnak, tönkreteszik a kerteket, és gyakran verekednek a kutyákkal.

2021. október 01. 15:20
null

Vízidisznók leptek el egy Buenos Aires melletti lakónegyedet, amely, mint a Reuters riportjából kiderül, az eredeti élőhelyük – a lakónegyedet ugyanis egy lápvidékre építették. Noha az állatok az embereket nem bántják, de a kutyákat igen, és a kerteket is feldúlják. A kormány azonban nem segít a helyieknek, inkább megakadályozná a jövőben, hogy a gazdag vadvilággal rendelkező területekre emberek költözzenek.

Az argentin környezetvédelmi miniszterhelyettes azt mondta: semmiképpen nem fognak olyasmit támogatni, ami eltüntetné a vadállatokat. 

Nyitókép: Magali Cervantes / AFP

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. október 02. 09:20
Mivan, a fideszesek a posztapokaliptikus időkre készítik fel egymást?
Callamus Roland
2021. október 01. 22:04
Révfülöpön, Badacsonytomajon is bemerészkednek a házak közé, a kerítéseken lyukat készítenek és ott járnak ki-be. Egyik este kimentem bezárni a kaput -úgy 9 óra tájban- aztán a bokor alól, -vagy két méterre tőlem- rám röffent a koca. Olyan hátraarcot még a seregben sem csináltam, mint akkor. Jól is tettem, mert a következő napon ismét meglátogattak bennünket, meg a szomszédot és megszámoltam a kondát: egy koca, egy kan, meg hét malac. Érdekes, hogy a konyhakertet nem bántották, pedig ott szakították fel a kerítést, de a füves udvart úgy feltúrták a cserebogár pajorok miatt, hogy nem lehetett eltolni utána a fűnyírót.
Alexis de Tocqueville
2021. október 01. 20:50
Vízidisznók lepték el az argentin külvárost Biztos előválasztást tartanak
Alexis de Tocqueville
2021. október 01. 20:20
Hívják Semjént, ő lepuffantja az összeset, más haszna úgysincs neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!