Halott migránsokat találtak egy kisbuszban Burgenlandban

2021. október 19. 18:01

A sofőr az igazoltatás elől elmenekült. 

2021. október 19. 18:01
null

Két halott migránst találtak az osztrák hatóságok az osztrák-magyar határ közelében egy kisbuszban – közölte Burgenland tartomány rendőrsége kedden, megerősítve a Kronen Zeitung című osztrák lap értesülését. A járműben 26 további személy utazott, főleg szíriaiak és kurdok, az embercsempészt egyelőre keresik.

A beszámolók szerint osztrák katonák fogtak gyanút és állították meg a kisbuszt Siegendorf (Cinfalva) közelében. A sofőr az igazoltatás elől elmenekült. A halálos áldozatok a rendőrségi beszámoló szerint legyengült állapotban voltak, kiszáradtak. A többi utasnak nem volt szüksége orvosi segítségre.

(MTI)

Fotó: ROBERT JAEGER / APA / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. október 20. 09:01
Ugye, nem követik az osztrák fasztársak az egyetlen jó ámerikai gyakorlatot: előbb lőni és aztán kérdezni! Nem szökött volna el a szarházy sofőr egy-kát ólommal a hasában.
Alcofrybas
2021. október 20. 08:20
Na, beindult a migráncsozás! Honnan veszik, hogy migránsok? Ez szintíszta rasszizmus. Találtak egy-két hullát egy kisbuszban, ettől azok rögtön „migránsok”. Vajon miből derült ki? Nem volt náluk papír? Vagy a színes bőr volt az árulkodó? Már bőrszín alapján is ítélünk, megy a kriminalisztika?
geyza1947
2021. október 20. 07:43
A magyar rendőrségnek miért nincsenek ilyen fogásaik ?
briganti
2021. október 20. 00:21
A KURVA ANYÁTOKAT......ÉRZÉKENYÍTSD AZOKAT, AKIK ELŐIDÉZTÉK EZT.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!