A James Bond-filmek legjobb nyitóhétvégi bevételét hozta a Nincs idő meghalni

2021. október 04. 22:16

Daniel Craig utolsó James Bond filmje 21 millió fontot forgalmazott a brit és az ír mozikban a hétvégén, amivel a James Bond-filmek legjobb nyitóhétvégi bevételét hozta az Egyesült királyságban.

2021. október 04. 22:16
null

A James Bond – Nincs idő meghalni című film nyitóhétvégi bevételei magasabbak, mint a 2012-ben bemutatott Skyfall és a 2015-ben bemutatott Spectre, előbbi 20,2 millió, utóbbi 19,8 millió fontot forgalmazott nyitóhétvégéjén. Ez a két film áll a brit mozis jegyeladási lista második és harmadik helyén – közölte a mozis jegybevételeket követő Comscore.

Daniel Craig utolsó James Bond filmje 21 millió fontot forgalmazott a brit és az ír mozikban a hétvégén, amivel a James Bond-filmek legjobb nyitóhétvégi bevételét hozta az Egyesült királyságban – adta hírül a BBC.

A Nincs idő meghalni című film forgalmazását a brit mozi történetében a legszélesebb körben kezdték el: az Egyesült Királyságban és Írországban csütörtökön 772 filmszínházban válthatták rá jegyet a nézők. A Skyfallt kilenc éve 587 moziban mutatták be.

A Universal Studios most az észak-amerikai piacra figyel, ahol október 8-án fogják bemutatni a Nincs idő meghalni című filmet.

(MTI)

Nyitókép: Tolga Akmen / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. október 05. 19:48
Bocsánat,biztos nem ért egyet velem senki, de egyre nagyobb hülyeség a 007..ezek a valószerűtlen trükkök scifivé teszik azt a filmet, ami olyan jól és viszonylag hihetően indult Sean Conneryvel..Egyre inkább nincs kedvem ezeket nézni..
buckafej
2021. október 05. 13:21
Nekem tetszett volna, csak nem tudom a végén miért kellett kinyiffantani. Az előző 24 Bond filmben sosem halt meg. Félek ez tényleg a fehér, heteró Bond végét jelezte.
k.edi
2021. október 05. 09:36
Nem meglepő,az utolsó normális James Bond film. Utána jön a progresszivitas!
Anonymtalan
2021. október 04. 22:37
Igen, mindenki ment megnézni, mert ez az utolsó, hogy egy fehér heteroszexuális rémisztő képződmény játszotta a Bondot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!