Bevándorló támadt egy burgenlandi polgármesterre

2021. november 05. 16:44

Támadás érte a Fertő-tó közelében található Kelénpatak (Klingenbach) polgármesterét, egy menedékkérő megrongálta a szocialista politikus járművét is.

2021. november 05. 16:44
null

Richard Frank polgármestert, az SPÖ politikusát elmondása szerint az illegális bevándorló azért akarta megállítani az autóját, hogy cigarettát kérjen. Mint fogalmazott, a férfi láthatóan ittas volt, majd egy mankóval nekiesett az autójának és komoly károkat okozott benne. A polgármester hívta a rendőröket, akik letartóztatták a férfit, majd kórházba szállították – írja a Híradó a helyi sajtó alapján.

A 20 és 30 év közötti marokkói menedékkérő a klingenbachi menekültközpontban lakott az incidensig. Richard Frank felszólította a belügyminisztert, hogy garantálja az állampolgárok biztonságát, ellenkező esetben – úgy vélte – a menekültközpontot be kell zárni. A politikus szerint a helyzet tűrhetetlen, a nők és a gyerekek már nem mernek kimenni az utcára sötétedéskor Burgenlandban.

Nyitókép: Boris Roessler / DPA / AFP. Illusztráció.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. november 07. 16:21
Ezek a bevándorlók attól utálni valók, hogy teljesen más a kultúrájuk a szocializációjuk mint az európai embereknek. Azt hiszik, hogy Európa kánaán és dolgozniuk sem kell, aztán amikor megérkeznek, rádöbbennek, hogy ez nem így van ! Aztán elszakad a cérna és megőrülnek, legalábbis a többségük. Megoldás ? Szerintem kiszürni az efféléket és vissza a feladóhoz.
Swastika
2021. november 06. 12:53
Marokkói "menekült" a faszt . EGY GECI MUSZLIM SÁSKA , VISSZABASZNI ODA , AHONNAN JÖTT .
masikhozzaszolo
2021. november 06. 09:00
Ezért kell a kvóta. Ezeket fogadja be Magyarország.
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. november 05. 22:59
Meg is érdemlik a nyomorult osztrákok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!