Az új Bondnak talán fogalma se lesz, hogy ő fiú-e vagy lány

2021. december 17. 14:39

„Bondnak alkalmazkodnia kell a korhoz, de egy nembináris 007-est talán nehezen fogadnának el a rajongók” – mondta egy producer.

2021. december 17. 14:39
null

Az angol szuperügynök, James Bond a jövőben nembináris lehet, állítja Barbara Broccoli, a 007-es franchise producere – írja a The Daily Wire. Egy interjúban Broccoli elvetette azt a felvetést, hogy Daniel Craig utódja nő lehetne, de elismerte, a jövőbeli Bond lehet nembináris, azaz nem tartja magát sem férfinak, sem nőnek.

A producer a Speaking to the Girls On Film podcastben beszélt Craig utáni időkről, az angol színész öt James Bond-alakítás után, a Nincs időnk meghalni című filmben való utolsó szereplése után távozik.

A műsorvezető, Anna Smith megkérdezte Broccolit, hogy szerinte a 007-es mindig férfi lesz-e, azt válaszolta: „Igen, mert nem hiszem, hogy olyan filmeket kellene készíteni, ahol nők játszanak férfiakat”.

Smith azt javasolta: „Nembináris, talán, talán egy nap?”, amire Broccoli így válaszolt: „Ki tudja? Úgy értem, szerintem ez nyitott kérdés. Csak meg kell találnunk a megfelelő színészt”. A producer azt is elmondta, „azt szeretnék, ha a színész brit lenne... és a brit, mint tudjuk, sok minden lehet”.

Ugyanakkor egy másik hollywoodi producer azt mondta: „Bondnak alkalmazkodnia kell a korhoz, de egy nembináris 007-est talán nehezen fogadnának el a rajongók”.

(Fotó: Daniel Craig brit színész James Bond szerepében látható, MTI/EPA/EON Productions)

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Franyó
2021. december 18. 12:07
A gernder és BLM fasiszták mit szólnak a hófehérke májkel dzsekszonhoz?????
Franyó
2021. december 18. 08:47
A gernder és BLM fasiszták mit szólnak a hófehérke májkel dzsekszonhoz?????
Akitlosz
2021. december 18. 02:33
Mintha az utolsó filmben már ne lett volna nő James Bond, ráadásul néger: https://cdn.upstation.asia/wp-content/uploads/sites/4/2019/07/19011523/56192.jpeg
Akitlosz
2021. december 18. 02:31
"A műsorvezető, Anna Smith megkérdezte Broccolit, hogy szerinte a 007-es mindig férfi lesz-e, azt válaszolta: „Igen, mert nem hiszem, hogy olyan filmeket kellene készíteni, ahol nők játszanak férfiakat”." Már régóta olyanokat készítenek. Sherlock Holmes mellett Dr. Watsont egy kínai nő játssza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!